5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:0
(3:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

01.06.2024 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kulhavý se opět střelecky prosadil, tentokrát Křižanovicím vystřelil Hattrick, který jim zařídil vysokou výhru s čistým kontem


Branky


30. P. Kulhavý , 32. P. Kulhavý , 45. J. Pilař , 84. P. Kulhavý (p.) , 90. T. Stryka (p.)
6

Křižanovice jsou na třetím místě se skóre 71:38 a devětačtyřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Heřmanova Městce. Kameničky jsou na pátém místě se skóre 61:48 a jednačtyřiceti body. Příští utkání přivítají Chrast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas takřka rozhodl

Zápas třetích Křižanovic s pátými Kameničkami se od úvodního hvizdu vyvíjel lépe pro domácí a na velkou šanci se nemuselo dlouho čekat. Jan Pilař prostrčil míč na Jeníčka, který postupoval sám na bránu, kličkou obešel brankáře Brázdu, míč si však dal delší než potřeboval a z těžkého úhlu prázdnou branku minul. Do dalšího zakončení se dostal z dvaceti metrů Faltys, ale jeho pokus skončil těsně mimo tři tyče. O pár chvilek později zakončoval z dálky Kulhavý, ale i on mířil nepřesně. A tak mohli udeřit hosté. Horák nadvakrát zakončoval z hranice malého vápna, ale Matějka vytáhl dva skvělé zákroky a míč do brány nepustil. Skóre se měnilo poprvé ve 30. minutě. Štěpán z pravé strany poslal míč do vápna, kde situaci dohrál Kulhavý a poslal domácí do vedení. Za dvě minuty to bylo o dva góly. Výkop od hostující brány si sebral Kulhavý a prošel s ním až před velké vápno a střelou na první tyč zvýšil. Hosté se mohli dostat na dostřel po zakončení Horáka, který postupoval z pravé strany sám na bránu, ale Matějka dalším výborným zákrokem zasáhl. V samotném závěru prvního poločasu domácí zvýšili na rozdíl tří branek. Stryka hezkou přihrávkou našel Jana Pilaře, a ten prostřelil brankáře Brázdu.

Obdržená červená karta zápas nezměnila

Druhý poločas se nesl prakticky ve znamení udržování náskoku domácích, který se mohl ještě rozrůst. Opět totiž zafungovala spolupráce Jan Pilař - Jeníček, ale dopadla stejně jako v prvním poločase. Jeníček se kličkou zbavil brankáře, ale opět si míč dal dál, než potřeboval a branku znovu netrefil. Poslední vážnější šanci hostů měl na svědomí Rys, který dalekonosným pokusem prostor tří tyčí trefil, Matějka ale potvrdil dobré zápasové rozpoložení a skvělým zákrokem vyrazil míč na rohový kop. Definitivně rozhodnuto bylo v 61. minutě, kdy se po druhé žluté kartě šel sprchovat Horák. Do dalších šancí se dostávali už jenom domácí. Střídající Prokopchuk na pravé straně centroval na střídajícího Ondřeje Pilaře, ten ale v těžké pozici hlavou branku minul. Krátce na to rozehrál rohový kop Faltys, zakončoval znovu Ondřej Pilař, ale Brázda reflexivně zareagoval a míč vyboxoval. V 84. minutě byl ve vápně nedovoleně zastaven Kulhavý a pískala se penalta. Tu si vzal na starost právě faulovaný Kulhavý a s přehledem uklidil míč za tyč. V 90. minutě vlétl do vápna Stryka a po dalším faulu se pískala druhá penalta. I tu rozehrával faulovaný hráč, a ranou do horní poloviny brány uzavřel skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Před zápasem jsme udělali nějaké změny v sestavě, ale na výkonu to nebylo znát. Celý zápas jsme byli lepší, soupeře pustili do dvou, tři nebezpečných situací, jinak jsme hru kontrolovali. Potvrdili jsme výbornou jarní formu a připsali si zasloužené tři body.


Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] , T. Stryka [-] , J. Pilař [-] , D. Prokop [-] , M. Novák [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] , D. Maršálek [-]

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - T. Bureš [-] , J. Vařečka [-] , M. Vamberský [-] , T. Rys [-] , T. Rybička [-] , J. Nekvinda [-] , J. Horák [-] , M. Bureš [-] , P. Adámek [-] , M. Adámek [-]

ŽK: 36. J. Horák , 47. J. Nekvinda . ČK: 61. J. Horák .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - BRANDSTEIN René, ŠEBEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Hufnágel
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice jsou v obrovské formě, což potvrdí i proti vyrovnanému týmu z Kameniček.

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Hufnágel
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice jsou v obrovské formě, což potvrdí i proti vyrovnanému týmu z Kameniček.

Tip: výhra domácích

Domácí potvrdí skvelou formu

Tip: výhra domácích

Domácí potvrdí skvelou formu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Jiskra Heřmanův Městec B 6 24:6 18
2 SK Chroustovice 6 16:7 15
3 Křižanovice 6 21:11 12
4 FK Kameničky 6 16:8 12
5 Kočí 6 16:11 10

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Salfický 9
2 Jan Pertlík 7
3 Jan Pilař 7
4 Ondřej Pilař 6
5 Jaroslav Kroutil 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 25 59,5% 0
2 Venca Likeš 21 50,0% 0
3 Radek Hruška 20 47,6% 0
4 Jiří Novotný 19 45,2% 0
5 Miroslav Novotný 15 44,1% 0

Zobrazit celou tabulku