Jankova červená karta zhatila Kočí šanci na výhru, nestačily ani dva góly Radouše


Branky


8

Kočí je na druhém místě se skóre 77:35 a osmačtyřiceti body. Příští utkání přivítá Chroustovice. Chrast je na čtvrtém místě se skóre 72:48 a jednačtyřiceti body. Příští utkání přivítá Vítanov.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól a otočka první půle

Šlágr 23. kola nabídl zajímavou podívanou mezi druhým Kočí a čtvrtou Chrastí. Mezi těmito celky není v kvalitě žádný rozdíl, proto je vždy k vidění vyrovnaný zápas plných gólů a šancí, což se i v tomto utkání potvrdilo. První minuty patřily domácím hráčům, kteří se nezalekli toho, že mají pouze jedenáct hráčů (plus nemocný Fabián). Oproti jiným zápasům se ze začátku dost snažili, čímž bylo k vidění několik pohledných akcí. Jedna z nich byla ve 13. minutě proměněna. Po faulu na polovině hřiště se přímého kopu ujmul krajní bek Blažek, který poslal vysoký a dlouhý centr do vápna, kde nejvýše vyskočil Radouš a hlavičkou hostujícího brankáře Dostála přeloboval, 1:0. Následně se hosté vzchopili a byli to oni, kteří domácí tým až do poslední minuty tlačili. Ve 26. minutě skvěle odpověděl Vilém Steklý, jenž prokazuje skvělou střeleckou i herní formu. Vilém Steklý se skvěle uvolnil u rohového praporku přes bránícího Dvořáčka i Nepovíma a následně z úhlu zakončil na zadní tyč, od které se míč odrazil do sítě. Zápas tak začal od znovu. Pět minut na to šli domácí do desíti, kdy se jako poslední hráč Janko dostal do souboje s hostujícím útočníkem, kterého stáhl k zemi a byla mu ukázána karta červené barvy. Hráče Kočí tak čekala hodinová šichta v deseti. Přestože domácí byli v deseti, tak se s tím do poločasu popasovali velmi dobře, jelikož si vypracovali zajímavé příležitosti, které bohužel gólem neskončily. Naopak jedna taková skončila za zády domácího brankáře Dostála, kterého tvrdou střelou z voleje prostřelil skvěle hrající Šiba. Hned na to hlavní rozhodčí Horák ukončil první poločas.

Jednoznačná dominace Chrasti

Druhý poločas byl skoro totožný, kdy hostující celek přehrával ten domácí. Už po deseti minutách se hosté radovali z dalšího gólu, kdy se po chybě v obraně trefil do prázdné brány Šiba, jenž skóroval podruhé v zápase. Neuběhlo ani sto sekund a domácí honem rychle snížili opět na jednogólový rozdíl. Podruhé v zápase se také trefil nejlepší střelec ligy Radouš. Ten prokázal skvělé střelecké dovednosti, kdy z voleje poslal skákavou ránu k levé tyči. V 64. minutě chrastečtí hráči opět udeřili a náskok byl zase o dvě branky. Gregor prokázal, že umí zahrávat pokutové kopy a míč umístil k tyči, 2:4. Za deset minut v 74. minutě bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. Šprongl záhledl vyběhlého domácího brankáře Dostála, a tak se rozhodl, že ho zpoza vápna vyzkouší. Dostál byl na jeho střelu příliš krátky a míč skončil za jeho zády v síti, 2:5. Pěkný gól Šprongla. To ale nebylo vše! V 88. minutě nám ještě hezčí kousek předvedl dorostenec Filip Dvořáček. Zmiňovaný Filip Dvořáček si navedl míč z pravé strany doprostřed hřiště a za vápnem vyslal nechytatelnou střelu přímo do šibenice na zadní tyč, wow. Jeho nejhezčí gól v životě. Výsledkem 2:6 skončil šlágr 23. kola okresního přeboru, kdy si hostující Chrast zaslouženě odvezla tři body.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Opět se nás šeslo hodně málo a bylo to znát. Ještě můžeme poděkovat Richardovi Fabiánovi, který i přes nemoc na zápas přijel. Do utkání jsme nevstoupili vůbec zle, akorát postupem času byla Chrast čím dál lepší, když přišla červená karta, tak bylo po zápase. Zasloužené vítězství Chrasti.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Úvod zápasu patřil určitě domácím a zaslouženě se dostali do vedení. Potom jsme ale začali více útočit a po zásluze jsme srovnali. Zápas potom ovlivnila červená karta domácího hráče. Ve druhém poločase jsme dominovali a zápas dovedli k vítězství.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - P. Capoušek [-] , M. Dvořáček [-] , L. Štursa [-] (59. R. Fabián [-] ) , M. Blažek [-] , R. Lamberský [-] , M. Motyčka [-] , M. Buznea [-] , M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , D. Janko [-]


ŽK: 15. L. Štursa , 51. R. Lamberský , 88. O. Nepovím . ČK: 31. D. Janko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horák Milan - KADEŘÁVEK Josef, RICHTER Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I přesto, že Chrast dovede hrát dobrý fotbal volím výhru domácích. Bude to vyrovnané utkání ale myslím, že body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Yorick Rittau
Tip experta: výhra domácích

Kočí je doma silné a přestože to bude vyrovnané utkání, tak zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů