4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drahoš opět tahounem, Miřetice musely rozhodnout o titulu až ve druhém poločase


Branky


64. P. Drahoš , 76. P. Drahoš , 78. M. Doležal (vl.) , 84. J. Beran
9

Miřetice jsou lídrem okresního přeboru se skóre 90:21 a jednašedesáti body. Příští utkání odehrají na půdě Chroustovic. Nasavrky jsou na dvanáctém místě se skóre 29:56 a sedmnácti body. Příští utkání přivítají Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas přinesl zajímavé momenty

Lídr tabulky Miřetice doma přivítal dvanácté Nasavrky. Na hřišti to v prvním poločase ale byla vyrovnaná podívaná. Miřetice se sice dostaly do několika velkých šancí, ale žádnou z nich neproměnily. Na konci poločasu měli hosté velkou šanci skórovat. Přímý kop z hranice vápna vyhlavičkoval domácí obránce na roh.

Jednoznačná demolice

Do druhého poločasu už nastoupili domácí aktivněji. První velkou šanci si připsali hosté, dobrý zákrok předvedl brankář Sýkora. Miřetice se prosadily až po rohovém kopu v 64. minutě. Po nešťastném vlastním gólu Doležala. Poté už byl na hřišti pouze jeden tým. V 76. minutě po krásném balónu za obranu hlavou překonal brankáře Drahoš. Dvě minuty poté se prosadil znova střelou na zadní tyč. Poslední gól zápasu dali opět domácí. Po závaru ve vápně se nejlépe zorienotoval Beran a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Miřetice díky druhému poločasu zvítězily jednoznačně 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: První poločas se nám moc nepovedl. V kabině jsme si to vyříkali a druhý poločas už byl v naší režii. Udělali jsme definitivní krok k prvnímu místu.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: První poločas byl vcelku vyrovnaný. Druhý poločas už pro nás veselý moc nebyl, jelikož jsme obdrželi čtyři branky a zaslouženě prohráli. Musíme se soustředit na další zápas.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - L. Zdražil [-] (57. F. Sokol [-] ) , O. Polívka [-] , L. Doležal [-] , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , J. Beran [-] , O. Najman [-] (78. D. Bureš [-] ) , R. Kašpar [-] , M. Kopecký [-] , L. Vodrážka [-]

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - T. Pecina [-] (83. P. Chmelař [-] ) , J. Houba [-] (81. V. Černík [-] ) , D. Vondráček [-] (46. T. Dostálek [-] ) , T. Novák [-] , V. Losenický [-] , M. Pavlech [-] , T. Michek [-] , M. Doležal [-] , V. Stýblo [-] , R. Michek [-]

Počet diváků: 81. Rozhodčí: Rambousek Josef - ÚLEHLA Erik, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Není o čem. Miřetice doma a proti slabšímu týmu, jasná jednička.

Tip: výhra domácích