1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vondráček jediným střelcem, Rejman hrdinou na konci zápasu, proto Chroustovicím patří tři body, Nasavrky výkonem nezklamaly


Branky


7

Chroustovice jsou na osmém místě se skóre 39:33 a devětadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Chrasti. Nasavrky jsou na dvanáctém místě se skóre 29:52 a sedmnácti body. Příští utkání odehrají na půdě lídra z Miřetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Přeložený zápas tentokrát svedl do hry o vítěztví mužstva Chroustovic a Nasavrk. Chroustovice jsou na svém hřišti velmi houževnatým soupeřem, o čemž se přesvědčilo několik mančaftů. V tomto utkání však domácí postrádali několik opor, a tak museli spoléhat na kvality své juniorky více než obvykle. Na druhé straně Nasavrky se svým velmi perspektivním týmem hodlaly tuto dominanci ukončit a Chroustovické mladíky porazit. Úvod utkání probíhal takticky, kdy obě mužstva plnila pokyny svých trenérů. Chroustovice postavily své řady připravené k obraně, zatímco Nasavrky pojaly úvod ofenzivněji. Jejich dalekonosné pokusy však nedonutily Pospíšila k zákroku. O první velkou šanci se tak postaral Dostál, který se po rohovém kopu nejrychleji zorientoval a bludný míč zakončil v pádu do břevna. Chroustovice začaly přitápět pod kotlem a vrhali se více do ofenzivy. V další velké šanci se objevil Bečička, který naběhl z druhé vlny, ale odkrytou bránu trestuhodně překopl. Do poločasu se Nasavrky zkoušely najít skulinu v domácí obraně, ta však působila jako neprostupná zeď.

Vondráček gólovým králem

Ze začátku druhého poločasu se rychle měnilo skóre. Štěpán Dvořák zatáhl balón po lajně a jeho přihrávka? Ta měla oči ! Prošla mezi obranou a brankářem Řezníčkem k osamocenému Vondráčkovi a před ním už byl lehký úkol, zasunout míč do prázdné branky. Vondráček nezklamal a poslal domácí do vedení 1:0. Chroustovice se pak tlačily za další brankou, ale úspěch nepřicházel. A tak přešly do útoku Nasavrky. Ty těžily z dlouhých nákopů za obranu od brankáře, což dělalo domácím potíže. První šanci zhatil Pospíšil svým včasným vyběhnutím. V 82. minutě však přišel zlomový moment utkání. Hosté ráznou střelou překonaly Pospíšila a od vyrovnání skóre je dělilo několik centimetrů. Rejman však předvedl heroický zákrok a kupobdivu všech dokázal domácí obránce jasný gól chytit. Závěrečný tlak se změnil v dobývání Chroustovické obrany a řadu mikro soubojů. Domácí tvrz tedy i ve čtvrtém jarním utkání zůstala nedobyta a s konečným skóre 1:0 byl odpískán konec pohledného utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Utkání mělo spád, napětí a pro nás i dobrý konec. Naši dorostenci do jednoho podali skvělý výkon. Když k tomu přidám zápal a týmového ducha, které jsme ukázali, tak je jasné, proč jdeme tabulkou vzhůru. Soupeři patří velká gratulace za předvedenou hru, ale rozhodly dvě důležité situace, které jsme zvládli lépe než hráči Nasavrk.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Utkání bylo vyrovnané. Domácí měli tým plných mladých hráčů, což my máme taky, ale Chroustovice měly více štěstí a zápas dotáhly do úspěšného konce.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Dvořák [-] , Š. Dvořák [-] , J. Rejman [-] - J. Dvořák [-] , F. Šotola [-] , A. Bečička [-] - D. Dostál [-] , J. Tesař [-] - D. Besperát [-] , T. Vondráček [-]

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Vojíř [-] , T. Pecina [-] , J. Houba [-] , V. Řezníček [-] , T. Novák [-] , M. Pavlech [-] , T. Michek [-] , M. Doležal [-] , R. Pešek [-] , R. Michek [-]

ŽK: 51. R. Pešek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - CHOUR Milan, FLORIÁN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra domácích

Chroustovice jsou na domácí půdě velmi dobré, což potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů