Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost Chroustovic, kterou dvěma góly jistil Dostál, prosadili se také bratři Dvořákové a Petrlík


Branky


8

Bítovany jsou na předposledním místě se skóre 33:67 a jedenácti body. Příští utkání zamíří do Křižanovic. Chroustovice obsazují desáté místo se skóre 35:31 a třiadvaceti body. Příští utkání přivítají Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokonalý vstup hostí do utkání

V 19. kolem se utkaly domácí Bítovany s hosty z Chroustovic. Domácí v minulém kole ukončili sérii jarních proher, zatímco Chroustovice se vezou na vlně výsledkových úspěchů. Nejen z tohoto hlediska byli hosté favorité a domácí věděli, že je čeká nelehký úkol. Velmi deštivé odpoledne nepřilákalo do ochozů mnoho fanoušků, ale ti fotbalu oddaní si cestu našli. Začátek utkání vtiskl obraz celému zápasu. Chroustovice držely míč na svých kopačkách a kombinační hrou diktovaly tempo hry. Série krátkých přihrávek od zadních řad, ale přinesla první šanci paradoxně Bítovanům. Chybnou přihrávku zachytil domácí hráč, který se ocitl tváří v tvář Pospíšilovi, na kterém si ovšem vylámal zuby. Pro Bítovany to byl první kontakt s balónem a jediná pořádná šance celého zápasu. Od tohoto okamžiku už na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. Vzhledem k vytvořenému tlaku bylo až s údivem že první branka padla až ve 24. minutě, kdy Dostál využil otevřeného křídelního prostoru a dostal kulatý nesmysl poprvé za Dubského záda. Druhý zásah přišel o devět minut později a u jeho počátku byl opět Dostál. Ten se lstivou kličkou odpoutal od všech obránců a dostal se do vápna, kde našel ve druhé vlně naběhlého Pertlíka, a ten se nemýlil, 2:0 pro Chroustovice. Do poločasu bylo k vidění nespočet dalších šancí, ale branka z nich už nepadla.

Chroustovice potvrdily dominanci

Druhá půle navázala přesně tam, kde první skončila. Chroustovice kombinovaly a vytvářely si šance, jednu z nich využil první z dvojčat Dvořákových, Štěpán. Jeho rána z úhlu na zadní tyč znamenala skóre 0:3. V 70. minutě mohl zkompletovat hattrick Dostál, který měl příležitost zakončit po sklepnutém rohovém kopu. Jeho pumelice jen těsně minula Bítovanskou svatyni. V 80. minutě se radoval Josef Dvořák mladší. Ten doklepl přihrávku do prázdné brány a radovat se tak mohl i druhý z dvojčat Chroustovického týmu. Poslední záznam do zápisu utkání přidal díky tvrdé levačce fantasticky hrající Dostál, který tak vstřelil druhou v zápase. Chroustovice tak natáhly šňůru vítězství, čímž se vzdalují sestupovým vodám, zatímco Bítovany čeká tuhý boj o setrvání v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Bítovany
Michael Polnický - Útočník: Devadesát minut deště a zimy. Soupeř lepší ve všech směrech. Nás ještě několika zákroky podržel gólman. My jsme měli tak dvě šance za celý zápas jinak v režii hostů. Gratuluji soupeři ke snadnému vítězství. Pokud si dobře pamatuji, soupeř nás na podzim chválil za předvedou hru na jeho hřišti. Dnes musím udělat to samé já. I vzhledem k devadesáti minutoveému dešti byl soupeř ve všech aspektech lepší, a to hlavně kombinačně. Nás několika zákroky ještě podržel gólman, ale směrem dopředu to od nás bylo téměř bezzubé. Gratuluji soupeři ke snadné výhře a my se musíme pokusit o nějaké body příště.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Do utkání jsme šli s jasným cílem, kterým byl zisk tří bodů. Ten se nám podařilo splnit nad naše očekávání. Prodloužili jsme sérii úspěšných výsledků, díky čemu se teď můžeme v tabulce dívat víc před sebe, než za sebe.



Sestavy


Bítovany
V. Dubský [-] - M. Kraťoch [-] , M. Dvořák [-] , T. Paulus [-] , V. Beneš [-] , J. Hladík [-] , M. Bačák [-] (30. J. Hrnčíř [-] ) , M. Polnický [-] , T. Novotný [-] , P. Ptáček [-] , J. Paulus [-] (46. V. Křičenský [-] )

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - D. Besperát [-] , M. Dvořák [-] , D. Dostál [-] , Š. Dvořák [-] (65. J. Dvořák [-] ) , J. Brychnáč [-] , J. Koreček [-] (60. J. Havlíček [-] ) , J. Pertlík [-] , F. Šotola [-] , J. Rejman [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 14. P. Ptáček , 51. T. Novotný .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SVOBODA Jan - KŘIČENSKÝ Vlastimil (N), TÉGL Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Chroustovice jsou sice ve spodku tabulky, ale tento zápas zvládnou těsným výsledkem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích