6:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spousta neproměněných šancí Miřetic mrzet nemusela, plný zisk bodů si připisují i tak, a to díky šesti gólům, Vítanov si připsal jednu vstřelenou branku


Branky


17. J. Beran , 18. P. Drahoš , 39. J. Beran , 51. P. Drahoš , 57. O. Polívka , 78. M. Kopecký (p.) - 49. T. Bouška
8

Miřetice jsou na prvním místě se skóre 72:19 a devětačtyřiceti body. Příští utkání zamíří do Kameniček. Vítanov je na devátém místě se skóre 33:47 a šestadvaceti body. Následující kolo vyzvou třetí Dřenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beran se prosadil dvěma góly

Do zápasu nastoupili domácí v roli jasného favorita. Zápas se od samého začátku vyvíjel podle předpokladů. Miřetice si vypracovávaly šanci za šancí. První branku vstřelily po čtvrt hodině hry, kdy na bránu hostů běželi hned dva hráči. Po přihrávce Ondřeje Polívky se proti bezmocnému brankáři prosadil Jan Beran. Minutu poté už to bylo 2:0. Přihrávku za obranu využil Petr Drahoš, který prostřelil brankáře. Další minuty se nesly v duchu spálených šancí Miřetic. Až ve 39. minutě se znovu prosadil Jan Beran po dobrém centru z levé strany od Vacka.

Spousta branek i ve druhém poločase

Druhý poločas začal překvapivě gólem hostů. Z první střely v zápase Vítanova se prosadil pěkně Tomáš Bouška zpoza vápna. V zápětí z dálky přeloboval Petr Drahoš brankáře hostů a bylo to opět o tři branky. Miřetice si nadále vypracovávaly spoustu šancí. V 57. minutě po sérii odrazů padla pátá branka domácích. Z vápna se trefil Ondřej Polívka. Konečné skóre určil Michal kopecký proměněným pokutovým kopem. Zápas skončil jednoznačným vítězstvím favorita.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Po špatném výkonu z minulého zápasu jsme chtěli odčinit prohru. Do zápasu jsme nastoupili s chutí a celou dobu jsme dominovali. Výsledek mohl a měl být výraznější.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Miřetice celý zápas lepší, nám chybělo asi sedm hráčů, takže jsme sestavu hodně lepili. Spousta gólů padla i po našich zbytečných chybách.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - D. Bureš [-] , O. Polívka [-] (70. J. Beran [-] ) , L. Doležal [-] (60. R. Kašpar [-] ) , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , J. Beran [-] (60. L. Zdražil [-] ) , O. Najman [-] , J. Polívka [-] , M. Kopecký [-] , V. Vacek [-]

SK Vítanov
M. Vašák [-] - V. Myška [-] (88. V. Michek [-] ) , M. Cestr [-] , T. Solnička [-] , M. Bouška [-] , T. Bouška [-] (77. R. Kučera [-] ) , D. Nevole [-] , M. Hejduk [-] (60. J. Uher [-] ) , P. Pavliš [-] , M. Štefl [-] (84. M. Nosál [-] ) , O. Stehno [-] (46. J. Doležal [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁK Lukáš - CHOUR Milan, KELLER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Miřetice jsou doma neporazitelné, a to jim Vítanov nepřeruší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích