Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Radouš, který prokázal své zkušenosti, Kočí po prvním skalpu Miřetic přidalo další skalp v podobě vysoké porážky Dřenic


Branky


9

Dřenice obsazují bronzové umístění se skóre 57:43 a třiatřiceti body. Příští utkání odehrají ve Vítanově. Kočí je na druhém místě se skóre 62:22 a jednačtyřiceti body. Následující kolo odehrají na hřišti Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrickový poločas Radouše, Bukač znovu na place

Další kolo okresního přeboru přineslo šlágr mezi domácími Dřenicemi a hostujícím Kočí. Po silném dešti a zimě bylo vidět, že to na hřiště v Dřenicích má velký dopad, poněvadž se utkání odehrálo na bahnatém a vodnatém povrchu.  V zápasech těchto týmu bývá vždy zvykem vysoké skóre zápasu, což se potvrdilo i v tomto zápase. Hosté na nic nečekali a do zápasu vlétli jak utržení ze řetězu. Po velkém tlaku z prvních minut se Kočí zaslouženě dostalo už v 6. minutě do vedení. Ve formě hrající Lamberský skvěle viděl naběhnutého Radouše, který i přes nastřelení brankové konstrukce skóroval úvodní branku utkání. Následně bylo Kočí stále namlsané a gólové příležitosti stále narůstali. Dřenice se ztěžka dostávali k brance Dostála, který byl takřka celý první poločas bez práce, jeho prací byli pouze výkopy. Když už si Dřeničtí vypracovali nějakou tu šanci, tak letěla buď mimo bránu nebo byla zblokována. V 17. minutě se stav zápasu podruhé měnil, a to po zásluze Bukače, který byl zcela osamocený před brankářem Křemenákem a po následné přihrávce se nemýlil a poslal míč mezi tři tyče. Sotva uběhlo pár minut a hosté se překvapivě radovali z tříbrankového vedení. Bukač po dlouhém míči skvěle zpracoval a následně vybídl nejlepšího střelce ligy Radouše k dalšímu skórování, ten nic nevymýšlel a z hranice velkého vápna míč umístil za záda Křemenáka. Jednu z největších šancí domácích měl Mattuš, ke kterému se odrazil míč na penaltový puntík, odkud vyslal tvrdou střelu z voleje, jenže rána letěla do náručí Dostála. Ten si tak zhluboka oddychl. To nebylo vše! Těsně před koncem prvního poločasu se potřetí v zápase prosadil Radouš. Zabijácké duo Bukač, Radouš opět úřadovalo. Brejková situace, kdy Nepovím vyslal Bukače až skoro za plot, se mu podařilo těsně před brankovou čárou skluzem přihrát Radoušovi, který se na přední tyči nemýlil. Hlavní rozhodčí ukončil prvních čtyřicet pět minut s drtivým stavem 0:4.

Kočí přidalo další dvě branky

Do druhého poločasu nenastala žádna změna, a tak hlavní rozhodčí zahájil druhé dějství utkání. To bylo mnohem vyrovnanější, než to první. Dřenice držely míč více na svých kopačkách a snažily se se zápasem něco udělat. Jenže snažily se marně. Kočská obrana fungovala na jedničku, nešlo přes ní projít, a tak domácí tým v utkání vyšel na prázdno. Hosté to však nezabalili. Skvělý tah trenéra Hrozna vyvěštil pátou branku, o kterou se poprvé v dresu Kočí postaral Buznea. Ten dostal přihrávku přímo do nohy, s ničím se nepáral a svůj projektil zpoza vápna poslal na přední tyči, i přes teč Křemenáka se míč dostal za jeho záda, 0:5. Pět branek asi Kočákům nestačilo. V 87. minutě si Kočí vykoledovalo rohový kop, který si na starost vzal unavený Nepovím. Centr poslal na přední tyč, kam si sbíhal střídající Jirásek, ten sice hlavičkoval, jenže trefil před sebou stojícího branícího hráče, od kterého se míč odrazil a čiperný Dvořáček ležící na zemi poslal míč pod břevno, brankář Křemenák neměl šanci k zachycení. Po gólu už všichni přítomní odpočítavali minuty, které chyběli do konce utkání. Kočí si tak připisuje důležitou výhru, se kterou si zajistili osmibodový náskok nad Dřenicemi.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: První poločas jsme se snažili. Vypracovali jsme si pár šancí, ale bohužel jsme neproměnili ani jednu. Naopak soupeř proměnil snad každou svou příležitost. Ve druhém poločase už to bylo vyrovnanější, ale stále jsme se nedokázali v útoku narozdíl od soupeře prosadit.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Po skvělém skalpu Miřetic jsme odehráli skvělý zápas i ve Dřenicích. Utkání prakticky patřilo nám. Dřenice si moc šancí nevypracovaly, a proto máme další čisté konto. Za to bych chtěl pochválit skvělou obranu, která nás teď doprovází k skvělým výkonům, ať už teď nebo minulý týden proti Miřeticím. Dali jsme šest branek, což asi nikdo nečekal, a že to bude už 0:4 po čtyřiceti minutách? Celkově náš výkon navázal na minulý zápas. Takovou hrou se musíme bavit i v dalších zápasech!



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - M. Kopecký [-] , T. Pohanka [-] (60. D. Voňka [-] ) , O. Martinec [-] , D. Mattuš [-] , J. Hybeš [-] , M. Tezour [-] , P. Vladyka [-] (63. J. Koucký [-] ) , M. Suchý [-] , J. Hrachovina [-] , M. Hybeš [-] (54. D. Starý [-] )

Kočí
P. Dostál [-] - R. Lamberský [-] (69. M. Buznea [-] ) , F. Bukač [-] (74. J. Jirásek [-] ) , D. Rejda [-] (69. P. Capoušek [-] ) , D. Vaníček [-] , M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , M. Blažek [-] , M. Dvořáček [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kopecký Martin - VÍCH Matyáš, HRSTKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Kočí se namlsalo proti Miřeticím, proti Dřenicím předvedou to samé.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích