Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nasavrky nezvládly druhý poločas, Adámek se Sádovským pomohly Kameničkám k cennému bodu


Branky


8

Nasavrky jsou na jedenáctém místě se skóre 29:46 a sedmnácti body. Příští utkání odehrají v Heřmanovém Městci. Kameničky jsou na bramborovém místě se skóre 44:33 a dvaatřiceti body. Příští utkání odehrají proti lídrovi z Miřetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení, do kterého šly Nasavrky

První poločas patřil víceméně domácím, kteří byli více na míči, dokázali si vytvářet gólové příležitosti a hosty k ničemu nepouštěli. Opět si vyznamenala skvělá defenziva Nasavrk. První branka padla až ve 30. minutě. Zásluhu na tom měl Michek. Přesně po deseti minutách se domácí nečekaně radovali z dvoubrankového vedení. Ve 40. minutě se po krásné střele pod břevno prosadil Losenický. První půle toho moc nenabídla, a tak hlavní rozhodčí ukončil první poločas se stavem 2:0.

 

 

 

 

 

Adámek se Sádovským zařídily bod

Do druhé půle vstoupil lépe hostující celek. Byli mnohem víc na míči, dokázali si vytvářet nespočet šancí, svého soupeře tlačili a doháněli dvoubrankovou ztrátu, kterou si vykoledovali v první půli. Už v 50. minutě Kameničky stav snížily na 2:1. Prosadil se mladičký Martin Adámek, přesto na gólu měl velkou zásluhu i Hromádko. Centr, který padal do brány, brankář Řezníček si šel pro míč, jenže nějakým způsobem se míč ocitl u útočícího Adámka, a ten z dorážky snížil. V 78. minutě se Kameničky vzchopily a stav utkání vyrovnaly. Rohový kop, který zahrával střelec třetího gólu, poslal míč do vápna, kde si nejlépe naskočil střídají Sádovský a poslal míč za záda Řezníčka, 2:2. Každý z týmu se rozešel po bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Je škoda, že jsme dvoubrankové vedení neudrželi až do konce. První poločas jsme byli herně lepší, vytvářeli si šance a soupeř jako by nebyl. Druhou půli jsme přestali hrát a soupeř nás potrestal dvěma góly, které bohužel pro každého přinesly bod.

FK Kameničky
Martin Adámek - Záložník: První půlku jsme hráli tužku a soupeř byl jasně lepší. Druhou půli jsme byli zase lepší my, jelikož jsme museli dohánět dvoubrankovou ztrátu, kterou se nám podařilo dohnat a nakonec jsme se rozešli po bodu.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] (65. J. Vojíř [-] ) , T. Pecina [-] , P. Záruba [-] , T. Novák [-] (80. D. Vondráček [-] ) , V. Losenický [-] , M. Pavlech [-] , V. Řezníček [-] , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] , R. Michek [-]

FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] , J. Nekvinda [-] , M. Hromádko [-] (66. F. Sádovský [-] ) , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-] (84. T. Bureš [-] )

Počet diváků: 52. Rozhodčí: Bednář Robin - BRANDSTEIN René, KADEŘÁVEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané týmy, ale vítězem se stanou Kameničky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů