Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaný debakl, který nadělily slatiňanští Chrasti, Hattrickem se prosadil mladičký Kuhr


Branky


1. M. Vích , 24. F. Harsa , 38. L. Rozsypal , 40. A. Kühr , 52. A. Kühr , 56. A. Kühr , 58. F. Harsa - 68. D. Polanský
8

Slatiňany se nachází na sedmém místě se skóre 52:41 a sedmadvaceti body. Příští utkání odehrají na domácím hřišti proti druhému Kočí. Chrast je hned na šestém místě, a to se skóre 43:39 a devětadvaceti body. Příští utkání přivítají Horní Bradlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slatiňany doslova přestřílely Chrast

Utkání dvou celků ze středu tabulky okresního přeboru se hrálo před tristní návštěvou. Bylo to způsobeno hlavně šíleným počasím, které vůbec nepřipomínalo jaro. Rezerva Slatiňan do utkání vlétla po hlavě. Ještě neuběhla ani první minuta a měnilo se poprvé skóre. Na konci krásné kombinační akce slatiňanských hráčů byla přesná přihrávka Drahého na Vícha, jenž neomylně poslal míč z deseti metrů placírkou k levé tyči, 1:0. Hosté se ještě ani nedotkli balónu a prohrávali. Pak se domácí na chvíli gólově odmlčeli a druhý gól přišel ve 24. minutě. Vysoký míč vrátil nechtěně jeden z beků Chrasti do vlastního vápna před bránu, kde nejvýše vyskočil Harsa a hlavou se z malého vápna trefil od tyče do sítě, 2:0. Hosté se poprvé vážněji dostali k Teplého bráně ve 33. minutě, ale hned to bylo nebezpečné. Po rohovém kopu mířila hlavička jednoho z chrasteckých hráčů do tyče Teplého brány. Ve 36. minutě šel úplně sám na hostujícího gólmana Rozsypal, ale z malého vápna vystřelil vedle. Reparát se mu podařil o dvě minuty později. Ve 38. minutě vznikl ve vápně soupeře pořádný závar, tři domácí střely byly obránci hostů zblokovány a trefil se až ze čtvrté právě Rozsypal, 3:0. Netrvalo dlouho a skóre se měnilo znovu. Ve 40. minutě pohledná kombinační akce po ose Vích-Rozsypal- Kühr skončila přesným zakončením posledně jmenovaného, 4:0. Pak se ještě do poločasu jednou připomněli hosté. Ve 43. minutě vypadl Teplému poměrně lehký centr z rukavic, ale hosté ani nadvakrát z bezprostřední blízkosti gól nedali, protože brankáři Teplému pomohli v obou případech domácí hráči obětavými bloky na brankové čáře. A tak k poločasové přestávce se šlo s pohodlným čtyřbrankovým náskokem.

Čestný gól Chrasti nepomohl

Ani po přestávce se obraz hry příliš nezměnil s tím malým rozdílem, že hráči hostí se k domácí bráně dostávali přece jen častěji než před pauzou. Důkazem tohoto tvrzení byla třeba situace už ze 47. minuty. Po hrubce středu obrany, po níž šel sám na Teplého hostující útočník, se vyznamenal domácí brankář, který výtečným zákrokem zabránil téměř jistému gólu. V 52. minutě domácí navýšili svůj náskok. Bylo to po výtečné individuální akci Kühra, který po narážečce Drahého udělal gólmanovi Chrasti hokejový blafák a zakončil do prázdné brány, 5:0. Za pět minut se domácí ardovali znovu. V 57. minutě totiž centr Rulíka z levé strany školácky pustil gólman Chrasti do sítě, 6:0. A zdecimovanému soupeři domácí prakticky vzápětí uštědřili ještě jeden gólový políček. V 58. minutě kombinační akci Drahý- Kühr-Drahý zakončil efektně a zároveň i efektivně ze vzduchu z osmi metrů do sítě hostí stoper Harsa, 7:0. V 68. minutě šli hosté dokonce ve čtyřech na jediného beka domácích a akci poměrně očekávaně zakončili gólem na 7:1.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - A. Kühr [-] (60. A. Sýkora [-] ) , O. Drahý [-] , F. Harsa [-] , P. Venzara [-] , R. Červenka [-] , L. Rozsypal [-] , M. Vích [-] , D. Drahý [-] , P. Semenec [-] , J. Rulík [-]

SK Chrast
J. Tatíček [-] - L. Friček [-] (46. D. Nevole [-] ) , J. Gregor [-] , T. Hansl [-] (71. T. Chour [-] ) , J. Rázek [-] , J. Kadavý [-] (55. O. Kysilko [-] ) , D. Polanský [-] , V. Steklý [-] , T. Šiba [-] , M. Šprongl [-] , Z. Linhart [-]

ŽK: 66. J. Rulík , 73. O. Drahý - 22. J. Kadavý .
Počet diváků: 11. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - HLUŠIČKA Martin (N), RÁZEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Přestože teď Chrast zaváhala, tak domácí Slatiňany porazí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů