Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutý výsledek pro Chrast, další suverenní výhra Miřetic, kdo bude první přemožitelem?


Branky


7

Miřetice jsou po šestnácti kolech neporažené, a to se skóre 65:15 a šestačtyřiceti body. Příští utkání zajíždí na půdu druhého Kočí. Chrast je na bramborové pozici se skóre 40:29 a devětadvaceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Dřenicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Chrasti nevydrželo

V zápase kde se potkaly suverénní Miřetice se čtvrtou Chrastí se jako první už v osmé minutě prosadili hosté. Domácí se z toho chvíli oklepávali. Poté se začali dostávat do šancí. Po jednom z rohů ve velké šanci trefili břevno. Z další akce z levé strany se prosadil po tečované střele kapitán Ondřej Polívka. V zápětí uděřili ještě jednou. Tentokrát z pravé strany Jan Beran z velkého úhlu a se štěstím prostřelil bránící hráče a brankáře. Další šance už domácí v prvním poločase nevyužili ke vstřelení gólu.

Druhý poločas v režii Miřetic

Do druhého poločasu nastoupili domácí aktivně, své šance nevyužili, a tak trestal soupeř. V 51. minutě využil po balónu za obranu svou šanci Jakub Cimburek. Miřetice šly znovu do vedení o pět minut později, kdy se dobře zorientoval Lukáš Zdražil v malém vápně a prostřelil brankáře. Čtvrtý gól po pěkném centru z pravé strany přidal Jan Beran a bylo rozhodnuto. Domácí ještě vstřelili dvě branky, kdy se trefil hlavou nejdřív Tomáš Polívka a dvě minuty na to Jaroslav Polívka. Zbytek zápasu už měly Miřetice pod kontrolou a připisují si další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Záložník: Stejně jako v každém zápase jsme chtěli vyhrát. Jsme rádi, že se nám to povedlo. Výsledek 6:2 je pro Chrast až krutý, rozhodně ve hře nebyl takový rozdíl.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Měli jsme dobrý vstup do zápasu a ujali jsme se vedení. Bohužel jsme si ke konci poločasu nechali dát laciné dvě branky. Ve druhé půli se nám podařilo vyrovnat, ale Miřetice se následně vrátily do vedení. Bohužel v další desetiminutovce jsme se soustředili spíše na výkon rozhodčího a komunikaci s ním než na fotbal, čehož soupeř využil a vstřelil další tři góly. Je to škoda, výsledek působí oproti obrazu zápasu až moc jednoznačně.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Doležal [-] , O. Polívka [-] (74. O. Najman [-] ) , R. Kašpar [-] (69. F. Sokol [-] ) , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] (74. L. Zdražil [-] ) , J. Beran [-] , L. Zdražil [-] (63. D. Bureš [-] ) , J. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] (63. J. Rybenský [-] ) , M. Kopecký [-]

SK Chrast
J. Tatíček [-] - M. Drahoš [-] , K. Beran [-] (57. D. Polanský [-] ) , T. Šiba [-] , M. Šprongl [-] , J. Plosza [-] , J. Cimburek [-] , D. Málek [-] , J. Mareš [-] (78. J. Kadavý [-] ) , Z. Linhart [-] , H. Steklý [-]

ŽK: 59. L. Doležal , 63. P. Drahoš , 81. O. Najman - 49. J. Plosza .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Rambousek Josef - MÁLEK Patrik, OLAJOS Viliam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: remíza

Chrast jako první obere soupeře o body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích