Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmigólovou podívanou obratem vyhrály outsideři z Křižanovic


Branky


7

Dřenice obsazují bronzové umístění se skóre 54:35 a třiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Chrasti. Křižanovice jsou na šesté pozici se skóre 35:28 a sedmadvaceti body. Příští utkání přivítají tým ze Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěti gólový poločas vzešel lépe pro Dřenice

Na velmi těžkém terénu vstoupili do utkání lépe hosté a během úvodní pětiminutovky si vypracovali dvě vyložené šance, pokusy Jana Pilaře a Jeníčka ale skončily neproměněny, a tak zafungovalo známé "nedáš-dostaneš" a domácí šli zásluhou Vladyky do vedení. Ve 25. minutě vedli domácí o dvě branky, když se znovu z hranice vápna prosadil Vladyka. Ještě hůř pro hosty mohlo být po nepovedeném centru Hybeše, kdy míč směřoval do brány, brankář Straka ale míč konečky prstů za svá záda nepustil. Hosté snížili ve 30. minutě. Napadání Jeníčka znamenalo chybu v zadních řadách domácích včetně brankáře, míče se zmocnil Stryka a přes vyběhnutého domácího brankáře poslal míč do sítě. Stejný hráč za pár minut mohl vyrovnat, samostatný únik, ale vyřešil zbrklou střelou mimo branku, a tak trestali domácí, kombinaci středem hřiště zakončil přesně Suchý. Do poločasu se měnilo skóre ještě jednou. Maršálek vyslal do úniku Ondřeje Pilaře, a ten nabídnutou šancí nepohrdl, 3:2.

Překvapivá otočka Křižanovic

Druhý poločas začal stejně jako první, s tím rozdílem, že se hosté gólově prosadili. Maršálek našel přihrávkou za obranu Jana Pilaře, který zachoval klid a křižnou střelou vyrovnal. S přibývajícím časem bylo jasné, že ten kdo vstřelí branku, vyhraje. Domácí zahrozili přímým kopem Vladyky, ten Straka schoval do svých rukavic a následně Popelka z malého vápna mířil příliš vysoko. Hosté reagovali hlavičkou Ondřeje Pilaře těsně vedle tyče a tvrdou ránou Maršálka těsně nad břevno. V 74. minutě,  už ale hosté mířili přesně. Dlouhý míč propadl až k Ondřejovi Pilařovi, který ho ještě posunul na Stryku, a ten nezaváhal a poslal hosty do trháku. V 80. minutě bylo v táboře hostů ještě veseleji, to totiž vystihl Maršálek špatnou domácí rozehrávku, využil špatného postavení brankáře a z velké dálky do poloprázdné brány mířil přesně. Závěr zápasu patřil domácím, kdy zakončení Hybeše, i dvě střely Čechlovského zneškodnil brankář Straka, a tak mohli hosté slavit zisk 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: První poločas jsme byli lepší, i když soupeř dal gól z rychlého protiútoku. Druhý poločas jsme vystřídali, Křižanovice daly kontaktní gól a hrozily dál z rychlých protiútoků, které proměnily. Pár šancí jsme si vypracovali, ale nic z toho nebylo.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Na těžkém terénu jsme do utkání jsme skvěle a měli vést 2:0, bohužel jsme po dvaceti pěti minutách 2:0 prohrávali. Ukázali jsme ale sílu, charakter a bojovnost, nevzdali to, a i když jsme dvakrát prohrávali, dokázali jsme utkání otočit a připsat si důležité tři body.



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - D. Mattuš [-] , J. Koucký [-] (46. D. Voňka [-] ) , T. Pohanka [-] (46. J. Michálek [-] ) , J. Hybeš [-] , O. Čechlovský [-] , M. Suchý [-] , P. Vladyka [-] , P. Popelka [-] , M. Tezour [-] , M. Hybeš [-] (58. F. Kaplan [-] )

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Štěpán [-] , J. Musil [-] , D. Prokop [-] - Š. Honzíček [-] , O. Pilař [-] , O. Prokopchuk [-] , J. Faltys [-] - P. Jeníček [-] (38. D. Maršálek [-] ) , T. Stryka [-] , J. Pilař [-] -

ŽK: 68. P. Popelka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PETIK Roman - JELÍNEK Filip, KOSINA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou doma silné a Křižanovice přes oslabenou sestavu prohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích