Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočí opět zaváhalo, Tuněchody ukázaly skvělou hru


Branky


7

Kočí je na druhém místě se skóre 53:20 a pětatřiceti body. Příští utkání zajíždí na půdu Nasavrk. Tuněchody obsazují osmou pozici se skóre 32:37 a dvaadvaceti body. Následující utkání přivítají Vítanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Druhé utkání jarní části sezóny nabídlo zápas mezi domácím Kočí a hostujícími Tuněchody. V tomto zápase byl jasným favoritem domácí tým, který doma ještě ani jednou neprohrál. Také se čekal obrovský boj, jak je mezi těmito týmy známo. Utkání začalo pro Kočí tím nejlepším způsobem, a to vstřeleným gólem už ve 2. minutě. O ten se postaral bývalý hráč Tuněchod Lamberský, kterému přišel centr z levé strany, ten uklidil do prázdné brány. Následně utkání bylo velmi vyrovnané. Žádný tým si nevypracoval extra šanci, která by vedla k jasnému gólu. Šance, jenž vedla ke gólu přišla v 17. minutě, kdy hosté zahrávali přímý volný kop na zadní tyč, kde se nacházel Adámek, který hlavou poslal míč před prázdnou bránu, kde se ocitl nikým nehlídaný Pískač, ten s proměněním branky neměl žádný problém. Zbytek prvního poločasu se odehrával víceméně mezi velkými vápny. Pár sekund před ukončením poločasu se do sebe pustili Slezák, Radouš. Důvodem byl faul na gólmana, který psychicky Slezák nezvládl, a tak napadnul domácího Michala Radouše, kterého sesunul k zemi. Rozhodčí udělil oboum hráčům žlutou kartu, přestože se domácí dožadovali jiného kartónku.

Opětovný remízový poločas

Druhá půle probíhala totožným způsobem jako ta první. Vyrovnané utkání od začátku až dokonce. Každý z týmu si vytvořil pár šancí, které ale góly nekončili. V 58. minutě již jedna gólová šance opět přišla. Přímý kop, který si vzal na starost Vaníček, ten poslal centr na hranici velkého vápna, kde zkušený Michal Radouš hlavičkou uklidil míč pod břevno a domácí se tak dostali opět do těsného vedení. Vedení příliš dlouho netrvalo a Tuněchody znovu vyrovnaly stav utkání. Rohový kop, který špatně odhadl domácí brankář Dostál, míč podběhl a David Radouš poté neměl žádný problém míč uklízet do prázdné svatyně. Konec utkání patřil víceméně Kočí, které svého soupeře tlačilo, jenže k ničemu to nevedlo, a tak se každý z týmů rozešel po bodu. Zasloužená remíza.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Přestože jsme do utkání vstupovaly jako favorité, tak jsme věděli, že nás nečeká vůbec nic lehkého. S klukama se známe a každý víme jakým stylem kdo hraje. Tuněchody ale ukázaly mnohem lepší hru než v minulých utkáních, což se také na výsledku prokázalo. To my jsme odehráli mnohem lépe než minulý zápas v Heřmanově Městci, ale na výhru to opět nestačilo. Myslím si, že po dvou zápasech už máme větší sehranost, kterou v Nasavrkách prokážeme a vyhrajeme.

SK Tuněchody
Martin Adámek - Záložník: Fotbal se moc nehrál, spíš to byl boj, pro diváka to asi nebylo moc hezké utkání. Domácí byli asi více na balónu, ale nám se podařilo dát dvě branky ze standardních situaci. Nakonec si myslím, že asi zasloužená remíza. Tým chci pochválit za bojovnost a další bod do tabulky.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - L. Štursa [-] , D. Janko [-] , D. Rejda [-] (78. P. Capoušek [-] ) , M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , Z. Fantl [-] , D. Vaníček [-] , R. Lamberský [-] (31. M. Blažek [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-]

SK Tuněchody
L. Slezák [-] - M. Adámek [-] , J. Prorok [-] (55. M. Hanko [-] ) , M. Burdych [-] , V. Hýl [-] , M. Šilhánek [-] , J. Pískač [-] (70. R. Synek [-] ) , M. Černý [-] (69. P. Vaško [-] ) , J. Hudeček [-] , D. Radouš [-] , J. Bořil [-]

ŽK: 45. M. Radouš , 54. M. Dvořáček - 45. L. Slezák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - KUTŘÍN Jaroslav, BEDNÁŘ Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Andrea Nepovímová
Tip experta: výhra domácích

Kočí je doma druhým nejlepším týmem, a to se potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza