Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Borovička dotáhl Slatiňany ke třem bodům, Bradlo opět bez bodu


7

Horní Bradlo je i po patnácti zápasech na posledním místě tabulky, a to se skóre 13:78 a nula body. Příští utkání přivítají Chroustovice. Slatiňany obsazují devátou pozici se skóre 39:31 a jednadvaceti body. Další utkání odehrají proti Bítovanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovička korigoval prvních čtyřicet pět minut

Za pěkného počasí, ale na dost težkém terénu se odehrálo 16. kolo Okresního přeboru. Slatiňany přijely se svým mladým kádrem a byly na tom dobře psychicky, protože se jim podařilo v prvním jarním kole porazit doma Chroustovice 3:1. Domácí celek neodehrál špatné utkání ve Dřenicích, ale body se mu urvat nepodařilo a prohráli 5:2. Již před utkáním domácí prožívali to, co každé utkání na podzim. Těžko horko dávali dohromady základní sestavu. Utkání začalo náporem hostujícího celku, který na domácí hráče vletěl s napadáním a již ve 3. minutě se hostům podařilo po samostatném průniku otevřít skóre Borovičkou. Poté se kupodivu hra celkem vyrovnala, ale šance spíše počítali hostující hráči. Nešťastný moment přišel v 18.mitě, kdy M. Nepovím šel do souboje a bohužel si přetrhal vazy v koleni a domácí celkem musel nuceně střídat. Ve 30. minutě se po chybě v domácí defenzivě dostali hosté do dvoubrankového vedení, kdy pěknou kombinační akci zakončil opět hostující Borovička do prázdné branky. Hosté se potom uklidnili a mohli vstřelit ještě do konce poločasu minimálně dvě branky, ale nestalo se tak. Domácí celek si za první poločas vytvořil taky pár nadějných příležitostí, ale žádnou se mu nepodařilo využít. Proto se tedy šlo do kabin za stavu 0:2 pro Slatiňany.

Borovička dovršil hattrick

Druhý poločas již byl mnohem vyrovnanější a domácí si začali vytvářet více příležitosti a dokázali hosty i zatlačit. Pěkně vystřelil z přímého kopu Dalecký. Náznaky šancí se střídaly na obou stranách, ale branku vstřelili opět hosté, kdy svůj hatrick dovršil v 78. minutě Borovička po pěkné přihrávce z křídla. Domácí už neměli co ztratit, a tak se vrhli dopředu a podařilo se jim po jedné pěkné akci nastřelit břevno hostující branky zásluhou Daleckého a z následné dorážky pouze se štěstím vyrážel na roh hostující gólman. Utkání se za mírného tlaku domácích již dohrálo a hosté si tak zaslouženě odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Jsem zklamaný po Dřenicích, kdy nás bylo na utkání třináct hráčů a vypadalo to, že se začneme scházet a pak přijde první domácí utkání a my nemůžeme dát dohromady základní sestavu. Samotné utkání nebylo tak špatné. Hostující celek byl mladý a běhavý, body si odváží zaslouženě. My opět můžeme lízat rány, kdy se nám zranil M. Nepovím a další hráči si na něco stěžovali. Uvidíme jak to bude příští utkání. Slatiňanům gratuluji ke třem bodům.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas otřesný, hřiště otřesný. Ojedinělé šance na obou stranách. Měli jsme víc ze hry a na našeho brankáře šly snad dvě střely. Tvrdá hra plná soubojů, faulů a fotbal tak na 3. třídu okresu.



Sestavy


Horní Bradlo
P. Vykoukal [-] - I. Pospíšil [-] , M. Horčík [-] , J. Minarčík [-] , M. Secký [-] (46. M. Nepovím [-] ) , M. Dobrovolný [-] , J. Hájek [-] , J. Semerád [-] , L. Dalecký [-] , P. Blažek [-] , M. Nepovím [-] (14. R. Bláha [-] )

Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - T. Borovička [-] , F. Harsa [-] , L. Slavík [-] , S. Opavský [-] (63. T. Malinský [-] ) , M. Vích [-] , P. Semenec [-] (69. R. Červenka [-] ) , A. Kühr [-] (69. V. Stryka [-] ) , J. Rulík [-] , O. Drahý [-] , P. Venzara [-]

ŽK: 13. J. Semerád , 67. R. Bláha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - NOVOTNÝ Bohumil, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Andrea Nepovímová
Tip experta: výhra hostů

Horní Bradlo opět nezíska ani bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů