3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Rázek dokázal rozhodnout utkání, Nasavrky opět padly


Branky


4. V. Steklý , 20. V. Steklý , 77. T. Rázek - 65. M. Pavlech , 80. V. Losenický (p.)
7

Chrast obsazuje bramborovou pozici se skóre 38:23 a devětadvaceti body. Příští utkání zavítá na půdu lídra z Miřetic. Nasavrky jsou na jedenáctém místě se skóre 26:43 a třinácti body. Příští kolo odehrají na domácí půdě s týmem z Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominace domácího týmu

Chrast měla do prvního domácího zápasu jarní části sezony skvělý vstup. Už ve 4. minutě udeřil Vilém Steklý. Tlak domácího týmu pokračoval a ve 20. minutě skóroval tentýž střelec podruhé. Domácí tým hru kontroloval, další šance nevyužil, ale Nasavrky kromě jedné příležitosti příliš k ničemu nepouštěl.

Zajímavý druhý poločas k vyrovnání nevedl

Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první. Postupem času se hosté více tlačili do útoku a v 65. minutě vstřelili šťastnou kontaktní branku. Od té doby začala Chrast bránit a Nasavrky se tlačily za vyrovnáním. V 77. minutě ovšem střídající Rázek krásnou ranou vrátil svému týmu dvoubrankové vedení a zdálo se, že je rozhodnuto. Pár chvil na to, si ale hosté vybojovali penaltu a znovu snížili na rozdíl jedné branky. Ve zbývajícím čase si Chrast těsné vedení pohlídala a připsala si tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byly dva vstřelené góly, soupeře jsme v první půli až na jednu šanci téměř k ničemu nepustili. Ve druhé půli jsme si bohužel sami zápas zkomplikovali a v závěru museli bránit těsné vedení. To se naštěstí podařilo a jsme rádi za tři body.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Utkání to nebylo jednoduché, což se od začátku potvrdilo. Bohužel jsme dostali rychlé dva góly a museli jsme se dotahovat. Přes snížení jsme opět bez bodu a musíme se připravit na další zápas s Kočí.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - V. Steklý [-] (87. K. Beran [-] ) , T. Šiba [-] , M. Šprongl [-] (90. J. Kadavý [-] ) , J. Plosza [-] , T. Kratochvíl [-] (65. T. Rázek [-] ) , J. Cimburek [-] , D. Málek [-] , J. Mareš [-] (51. H. Steklý [-] ) , Z. Linhart [-] , M. Drahoš [-]

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - T. Pecina [-] , J. Houba [-] , T. Novák [-] (75. V. Stýblo [-] ) , V. Losenický [-] , M. Pavlech [-] , V. Řezníček [-] , M. Doležal [-] (60. D. Vondráček [-] ) , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] (46. V. Holec [-] ) , R. Michek [-]

ŽK: 70. V. Řezníček , 85. R. Michek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KERHÁT Patrik, LNĚNIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Andrea Nepovímová
Tip experta: výhra domácích

Chrast je doma silná a to se ukáže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích