Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Zdražil, který si utkání užíval do poslední minuty, Miřetice na úvod neměly žádné problémy


8

Miřetice jsou jednoznačným lídrem okresního přeboru bez porážky, a to se skóre 56:12 a čtyřiceti body. Příští utkání zajíždí na rozjeté Křižanovice. To Bítovany obsazují opačný konec tabulky, přesněji předposlední místo se skóre 24:52 a osmi body. Další utkání přivítají další top celek z Dřenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení, které se během chvíle obrátilo

Do zápasu, kde byl jasný favorit, oba týmy vstoupily hodně ofenzivně. Po oťukávání přišla chyba domácích v rozehrávce, z čehož vzešla jediná branka hostů v utkání. Dobře se za vápnem zorientoval Ptáček a otevřel skore. Domací chtěli rychle odpovědět, což se rychle povedlo. V 8. minutě po pěkném průniku Sokola na pravé straně otevřel účet Miřetic Drahoš. Rychle přišla i druhá branka domácích. Po rychlé akci se prosadil Lukáš Zdražil. Poté si Miřetice vypracovaly několik šancí, ale žádná z nich se neujala. Toho málem využili hosté, kteří trefili brankovou konstrukci. Dva góly na konci poločasu rozhodly zápas, kdy se prosadil Beran a podruhé Zdražil po pohledných akcích.

Miřetice si pojistily vedení

Druhý poločas domácí v poklidu dohrávali a podařilo se jim vstřelit ještě dvě branky. Pátou branku díky svému důrazu vsítil Ondřej Polívka, kdy v souboji s obráncem a brankařem byl nejdůraznější. Tečku za zápasem udělal Lukáš Zdražil svým třetím golem. Miřetice tak zvítězily jednoznačným výsledkem 6:1, kdy potvrdily jasného favorita. Pro Miřetice to byl ten nejlepší start do sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Nastoupil jsem i přesto, že jsem konec přípravy kvůli zdravotnímu stavu nemohl absolvovat. Myslím si, že se mi zápas povedl stejně, tak jako celému týmu. Nic jiného než vítězství jsme ze zápasu nebrali a bylo to vidět na hřišti.

Bítovany
Petr Nevečeřal - Obránce: Ahoj, věděli jsme, že zápas bude těžký. Se štěstím jsme dali první gól. To soupeře nakoplo a po zbytek zápasu to byla až na vyjímky hra na jednu branku. Ve druhém poločase ještě kapitán domácích, po domluvě s našim brankářem schválně zahodil penaltu. Po sporném faulu. Zasloužená výhra domácích. My musíme sbírat body jinde.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - O. Polívka [-] , L. Zdražil [-] , R. Kašpar [-] , P. Drahoš [-] , F. Sokol [-] (59. D. Bureš [-] ) , T. Polívka [-] , L. Doležal [-] (71. J. Rybenský [-] ) , J. Beran [-] (60. V. Vacek [-] ) , L. Vodrážka [-] (65. O. Najman [-] ) , J. Polívka [-]

Bítovany
J. Hrnčíř [-] - J. Sopoušek [-] (36. P. Nevečeřal [-] ) , T. Paulus [-] (68. V. Křičenský [-] ) , V. Harvánek [-] (78. V. Beneš [-] ) , V. Bejr [-] , T. Novotný [-] , M. Bačák [-] (46. J. Bondor [-] ) , M. Dvořák [-] (76. V. Dubský [-] ) , P. Ptáček [-] , J. Paulus [-] , M. Polanský [-]

ŽK: 53. T. Polívka , 75. O. Najman - 54. V. Harvánek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - BRANDSTEIN René, KOSTKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Jan Vondrouš
Tip experta: výhra domácích

Miřetice jsou lídrem a Bítovany je o body neokradou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích