Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2024 18:00

16.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mistrovský Petřín zakončil sezonu výhrou. Houdek chválil gesto fair play


Branky


13

Po dvou porážkách naplno zabrali fotbalisté prvního Petřína, kteří zvítězili v Rokycanech 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již nějakou dobu jistý vítěz divize z Petířna chtěl zakončit sezonu vítězně. V Husových sadech začali hosté výborně, když se po dvanácti minutách utkání ujali vedení. Plecitý nacentroval z pravé strany před bránu, kde Vohrna sice trefil jen břevno, ale od něj se balon odrazil k dobíhajícímu Václavu Lisému, jenž z blízkosti dolepl míč do sítě. Po půl hodině utkání to bylo už o dvě branky. Po kombinaci si sice na levé straně Michal Provod předkopl do vápna více než chtěl, ale i tak byl u balonu dříve a překonal vyběhnuvšího Houdka. O chvilku později se ale domácí vrátili zpátky do hry. Rudolf Pražský napálil míč zpoza vápna do břevna, od nějž se však balon odrazil do zad gólmana Suchého a následně se odrazil do sítě. 

 

Poté si vysloužil obdiv diváků hostující Lukáš Provod, jenž se sice kvůli špatnému došlapu rokycanského Dulíka dostal do gólové šance, ale v gólové šanci gentlemansky zakopl balon do zámezí.  O pauze udělal Petřín hned tři změny ve své sestavě a začaly to být Rokycany, které byly aktivnější a dostávaly se do šancí. V koncovce jim však přáno nebylo a naopak to byl Jan Vodrážka, kdo využil dobrou přihrávku Tremla a v samostatném úniku překonal Houdka. V nastaveném čase se ještě trefil domácí Jiří Drábek, ale více toho už domácí nestihli. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: Klasický zápas, kdy my ze šesti šancí dáme dva góly, zatímco Petřín ze tří šancí dal tři góly. Skvělý výkon ode mě. Jinak není co hodnotit. Zachránili jsme divizi, jsme šťastní a teď ještě doufám, že B tým postoupí v neděli do A třídy. Gratuluji Petřínu, i když se nemáme rádi, k postupu do ČFL, zaslouženě. Hráli výborný fotbal a patří jim za to uznání. Vypíchnul bych jednu věc. Za stavu 2:1, kdy mohl Provod skórovat z šesti metrů, zakopl balón do autu, protože náš obránce špatně došlápl a otočil si kotník. Neskutečné gesto fair play, za to děkuji a smekám klobouk. Ať se daří.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Jsem rád, že jsme po dvou porážkách vyhráli a sezonu jsme tak zakončili vítězně. První poločas byl od nás hodně slušný, pak jsme ale sestavu trochu protočili, což bylo i v plánu a už to nebylo od nás ono. Hlavní ale je, že se nikdo nezranil a už můžeme pomalu myslet na novou sezonu.



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , P. Eger [-] (76. M. Smíšek [-] ) , J. Matas [-] , J. Dulík [-] (42. L. Titl [-] ) , D. Holek [-] (65. M. Drábek [-] ) , R. Pražský [-] , D. Lehký [-] (76. J. Drábek [-] ) , J. Janota [-] , S. Horváth [-] , L. Karlíček [-] (46. D. Kroc [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - D. Plecitý [-] (61. M. Vanc [-] ) , L. Nový [-] , J. Mudra [-] (46. J. Vodrážka [-] ) , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] (46. A. Demeter [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , D. Heller [-] (46. P. Bednář [-] ) , J. Treml [-] (78. M. Trojovský [-] ) , M. Provod [-]

ŽK: 52. D. Lehký , 88. M. Smíšek - 54. M. Provod , 88. L. Nový .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Toucha Matěj - LEPIČ Jiří, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Marek Vohrna
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že po dvou porážkách se rozloučíme vítězně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích