5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do branky Katovic musel hráč z pole, hrály v deseti a podlehly Doubravce


Branky


50. D. Pinc , 62. L. Roubal , 75. M. Patrovský , 89. M. Ungr (p.) , 91. D. Skopový
17

Tři čtvrtiny zápasu hráli fotbalisté Doubravky dlouhou přesilovku a proti sobě měli místo gólmana hráče z pole. Nakonec velkou výhodu využili a zvítězili 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčový moment celého zápasu nastal v 15. minutě utkání. Brankář Vondrášek vyběhl mimo své pokutové území proti domácímu Pincovi, který po pěkné kolmici utekl obraně Katovic. Gólman hostů útočníka Doubravky fauloval a za svůj zákrok dostal červenou kartu. Do branky se tak musel kvůli absenci náhradníků na lavičce vydat hostující Přemek Sládek. Hosté od té doby tak hráli bez gólmana a zároveň v deseti. Z následné standardní situace Roubal nastřelil hned břevno. Katovičtí tak mohli ihned inkasovat. 

 

I tak dlouhou dobu nedokázali domácí fotbalisté vyzrát na soupeřovu defenzívu. Ta se dobře bránila až do 50. minuty, kdy se trápícím se domácím fotbalistům podařilo prolomit hostující val, a to navíc s velkým štěstím. Sládek si neporadil ideálně s centrem ze strany, balon mu vypadl z rukou a Dušan Pinc v pádu nakonec dotlačil balon do sítě. Následně se už rozjela domácí kanonáda. Po centru ze strany se z vápna trefil Lukáš Roubal. Postupně navíc přidali další branky Martin Patrovský, Milan Ungr z penalty a Daniel Skopový



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Lukáš Roubal: Byl to zápas, který jsme museli zvládnout a nakonec zvládli. První půle nebyla vůbec dle našich představ i přes to, že soupeř dostal červenou kartu. O půli jsme si něco řekli a věděli, že musíme být trpěliví, soustředění a bude to jen o prvním gólu. Ten naštěstí přišel na začátku první půle, a i když výsledek je 5:0, tak to určitě nebylo do gólu na 3:0 jednoduché utkání. Katovice hrály jednoduše a měly tam pár nebezpečných situací.

SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Bohužel nás trápí vleká marodka a k utkání jsme odjeli jen v 11 lidech. Navíc se nám brzy vykartoval gólman po faulu mimo vápno a do branky šel tak z pole Přemek Sládek. První půle byla i tak vyrovnaná- Pak už nám ale začaly postupně docházet síly a domácí se už po první brance rozjeli. Přes porážku kluky chválím, nechali na hřišti všechno a bojovali v těžké situaci až do konce.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Nový [-] - J. Kule [-] (46. M. Ungr [-] ) - V. Černý [-] (68. D. Skopový [-] ) - J. Blažek [-] , L. Vacata [-] , R. Novák [-] , L. Roubal [-] (80. O. Kubička [-] ) , D. Pinc [-] (68. M. Patrovský [-] ) , P. Zajíček [-] (61. F. Renza [-] ) , P. Krejčí [-]

SK Otava Katovice
J. Vondrášek [-] - J. Sigmund [-] - G. Čibera [-] , J. Motl [-] , M. Kynkor [-] , M. Souhrada [-] , J. Vonášek [-] , J. Štěch [-] , P. Kotrba [-] - L. Bálek [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 37. D. Pinc , 71. J. Luhový - 5. J. Sigmund , 13. P. Sládek , 65. J. Vonášek . ČK: 15. J. Vondrášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - HES Filip, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra hostů

Pomohlo by nám výsledkově, ale i herně navázat na předchozí vítězství s Domažlicemi. Čeká nás nicméně těžký soupeř, kterého sem očekával výš, stejně tak jako nás.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích