2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sokolov dotáhl v Katovicích dvougólové manko


Branky


18

Už to vypadalo, že fotbalisté Katovic oberou silného soupeře o všechny body, nakonec však hosté zabrali a ve druhé půli srovnali skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště Katovic přijížděl druhý Sokolov s tím, že bude chtít prodloužit 14tizápasovou sérii bez porážky na číslo 15. S tím samým šly do zápasu i Katovice, které nepoznaly hořkost porážky zápasů 5. Během první půlhodiny to vypadalo lépe pro domácí. Vstup do zápasu byl spíše soubojový, s mírnou převahou hostů na balónu. Především to byly Katovice, které hrozily před brankou Švihoříka, hlavně z rychlých protiútoků. Z jednoho z nich byl odpískán faul pár metrů za vápnem. Balón si vzal Kadula, který krásnou ranou mířil do spodního rohu branky, ale Švihorík s dobrým zákrokem míč vyrazil pouze na kopačky dorážejícího Uhera, který balón procpal za jeho záda - 1:0.

 

Za necelých 8 minut Katovice vedly už 2:0. Pohlednou akcí po levé straně se blýskli David Bálek s Uherem, který ve vápně přiklepl pod sebe na osamoceného Požárka, který střelou na přední tyč zvyšoval skóre na rozdíl 2 branek. Hosté poté zvýšili aktivitu, pomocí dlouhých krizních balónů do stran se snažili dostat k ohrožení branky, a to vlastně přineslo i snížení. Centr do vápna domácí ještě dokázali odhlavičkovat ven, ale po sérii hlavičkových soubojů před vápnem se k odraženému míči dostal Rmoutil a krásnou ranou na kříž snížil na 2:1.

 

Do druhé půle lépe vstoupili hosté. Změnili rozestavení a snažili se výsledek otočit. Po jednom nedorazu domácích ve vápně to už už vypadalo, že si Motl vstřelí vlastenec, ale Provazník parádním zákrokem balón vyrazil alespoň na roh. Z rohových kopů stříleli mimo Kýček i Kubinec. Za ne dlouho přišel zbytečný faul domácích před vápnem. Střílený centr na přední tyč šikovně tečoval Kýček a bylo srovnáno 2:2. Sokolov se snažil ještě strhnout vedení na svou stranu, to se však po pár rozích nepovedlo a zrodila se remíza 2:2, která prodloužila sérii neporazitelnosti jak hostů, tak domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Čekal nás těžký soupeř. První půle se nám povedla, dali jsme dvě branky. Škoda jen, že soupeř tři minuty před koncem půle srovnal. Po pauze už byli hosté lepší, kluci se zcela vydali a nakonec vybojovali cenný bod.

FK Baník Sokolov
Karel Rmoutil: Byl to hodně soubojový zápas, což jsme čekali. Bohužel jsme dvakrát inkasovali, ale do půle jsme ještě dokázali snížit. Pak jsme měli po změně rozestavení celou druhou půli velkou převahu. Povedlo se nám vyrovnat. Ještě jsme měli na to, abychom to úplně otočili, ale to se bohužel nepovedlo.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Sigmund [-] , J. Brabec [-] - D. Bálek [-] , J. Vonášek [-] , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] (86. M. Souhrada [-] ) - M. Požárek [-] (91. P. Sládek [-] ) , J. Kadula [-] (80. J. Štěch [-] ) , V. Uher [-]

FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - J. Schulz [-] (59. T. Zázrivec [-] ) , D. Kubinec [-] , K. Rmoutil [-] , K. Kýček [-] , M. Štůla [-] , J. Anděl [-] (86. D. Richter [-] ) , A. Čížek [-] (46. T. Holík [-] ) , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , J. Macák [-] (46. L. Václavík [-] )

ŽK: 17. J. Kadula , 44. L. Bálek , 92. P. Sládek - 13. J. Schulz .
Počet diváků: 365. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - TUPÝ Petr, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: David Roub
Tip experta: výhra hostů

Sokolov potvrdí roli favorita

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů