2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov rychle skóroval, Soběslav však zvládla obrat


Branky


18

Opět byli fotbalisté Tachova blízko zisku bodů. Nakonec však ze Soběslavi odjeli s prázdnou, když domácí dokonali v závěru zápasu obrat 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Tachova vstoupili do zápasu na jedničku. Po rohovém kopu se domácím nepovedlo odkopnout míč do bezpečí a nakonec se k balonu dostal zcela nehlídaný Bulaiev, který z blízkosti poslal balon za záda gólmana Července. Od této chvíle se hosté soustředili na poctivou defenzívu. Jihočeši se naopak marně snažili dobývat obranný val soupeře. Akce provázaly nepřesnosti a potřebný moment překvapení. 

 

Ani po změně stran nedošlo k žádné výrazné změně. Domácí se těžko prokousávali do šancí. Nakonec se ale na ně usmálo štěstí, když se k přetaženému centru dostal Jan Pavlík, který ho ihned poslal na branku. Gólman Tachova si sice sáhl, ale trajektorii míče už nezvládl zcela změnit.. S blížícím se koncem zápasu to pomalu vypadalo už na remízu, tu ale odmítl domácí Coufal. Střídající hráč se dostal k centrovému míči, jenž posléze z vápna poslal do branky. Tři body tak zůstaly v Sobslavi. 



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Radek Hajič: Vstup do utkání byl pro nás špatný, brzy jsme inkasovali. Těžko jsme se vraceli do hry, náš výkon nebyl vůbec dobrý. Pak jsme trochu něco změnili, což nám pomohlo. Utkání jsme tak otočili. Vybojované vítězství.

FK Tachov
Lukáš Hudec: Šance jsme měli, ale opět se nám nepovedlo odskočit na rozdíl dvou branek. Soupeř nás pak potrestal. Opakuje se to několik zápasů za sebou. Je to škoda. Teď nás čeká klíčový zápas s Rokycany, který hodně o tom, zda ještě budeme mít šanci na záchranu.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - J. Boháč [-] , V. Hoffmann [-] , V. Zeman [-] - T. Kubart [-] (73. M. Račák [-] ) , J. Pavlík [-] (73. P. Bouchal [-] ) , O. Boucník [-] , D. Pravda [-] (58. L. Macák [-] ) , D. Dumbrovský [-] - T. Hájek [-] (80. M. Coufal [-] ) , F. Vaněk [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - M. Braun [-] , P. Sláma [-] , T. Vejvoda [-] , J. Šroub [-] (66. A. Kořínek [-] ) , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , J. Viterna [-] (73. D. Frank [-] ) , Z. Sloup [-] , O. Pavlas [-] (66. G. Lanfranchi [-] ) , D. Bulaiev [-] (66. K. Semenov [-] )

ŽK: 81. D. Dumbrovský , 84. M. Coufal - 51. P. Landrgott , 61. O. Pavlas , 88. K. Semenov .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: ŠTĚRBA Michal - ŠTÍPEK Zdeněk, ZIMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: David Roub
Tip experta: výhra domácích

Soběslav bude jasným favoritem a výsledkově to potvrdí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích