M. Švec 79. (vl.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 14:00

20.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mariánkách se třikrát červenalo. Krumlov uloupil vše


Branky


79. M. Švec (vl.) - 7. R. Bauer , 65. R. Bauer
14

Ohromně cenné vítězství získali v sobotu fotbalisté Českého Krumlova. Ti získali v Mariánských Lázních všechny body a dotáhli se tak zcela na své soupeře, kteří bojují o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Krumlov začal aktivně a brzy byl odměněn. Centr z vápna se odrazil po souboji k Radku Bauerovi, který ho uklidil za bezmocného gólmana. Následovaly další dvě solidní šance pro hosty, ale ty už zahodili. Domácí se hledali, ale nakonec se jim povedlo vyrovnat hru. Blízko navíc byli i srovnání. Po sporném zákroku ve vápně ale rozhodčí nakonec neukázal na penaltový puntík. 

 

Po změně stran pokračoval domácí tlak. Mariánky ale místo srovnání postihla další studená sprcha. Po rohovém kopu se snesl balon na hranici vápna, kde se do něj opřel Radek Bauer, jehož parádní pumelice skončila až v brance. Domácí přesto ještě vykřesali jiskřičku naděje. Peori střele domácího hráče ještě skvěle zasáhl gólman, ale vracející se Švec si smolně srazil balon do vlastní branky. 

 

V závěru už žádné góly sice nepadly, přesto bylo na hžřišti živo. Postupně padly hned tři červené karty. Za nesportovní chování byl z lavičky vykázán domácí trenér Aleš Zach. Následně se neudržel ani hostující hráč Parakhnenko, který nadával pomeznímu a pakoval se tak ihned do sprch. Po druhé žluté kartě opustil hřiště předčasně v nastaveném čase Michal Drahorád. 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Celkově to od nás dobré nebylo, ale utkání hrubě ovlivnil jak rozhodčí, který podal katastrofální výkon, tak asistent rozhodčího. Normálně se k rozhodčím nevyjadřuji, ale tohle nemohu přejít. Zbytečné emoce, ale opravdu se nedivím. Vím, že si tímhle nepomohu, měli jsme dát góly, ale věčně to přecházet nemohu

FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Jsme maximálně spokojený, cenné vítězství, kluci se vydali na maximum. Nebyl to od nás pohledný fotbal, ale důležité je, že jsme vstřelili dvě branky a zvítězili. Vážím si třech bodů o to víc, že jsme měli potíže se sestavou a nastoupit museli i dorostenci.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Krištofovič [-] - P. Voves [-] (79. M. Buršík [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Cinkanič [-] , F. Florian [-] - J. Trojanec [-] (46. M. Skopový [-] ) , D. Pěček [-] (70. D. Tříska [-] ) , K. Bílik [-] , M. Drahorád [-] - P. Holub [-] - T. Koudele [-] (46. M. Kapolka [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - O. Polanský [-] (94. J. Matuška [-] ) , A. Parakhnenko [-] , M. Trapl [-] , M. Matějček [-] (92. T. Šindelář [-] ) , R. Bauer [-] (68. F. Lach [-] ) , M. Švec [-] , O. Matuška [-] , J. Kabele [-] , Š. Šindelář [-] , T. Gelnar [-]

Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PENA Miroslav, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: David Roub
Tip experta: výhra domácích

Mariánské Lázně potvrdí své postavení v tabulce a na domácím hřišti si nenechají vzít body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích