3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené béčko Příbrami přetlačilo Soběslav


Branky


15. J. Park , 36. M. Hošek , 65. O. Novotný - 27. F. Vaněk , 57. T. Hájek
20

Během reprezentační přestávky využila rezerva Příbrami několik fotbalistů z A týmu. I tak se ale pořádně nadřela s bojující Soběslaví. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od prvních minut dle předpokladu aktivnější a dobývali obranný blok soupeře. Ze svých zajímavých šancí nakonec jednu využili, když se prosadil. Soběslav však zvládla zareagovat, když se po dlouhém výkopu gólman dostal do brejku Vaněk, který nezaváhal. Do šaten šli nakonec spokojenější Příbramští, kteří skórovali poněkud šťastně po rohovém kopu. 

 

Po změně stran se hra vyrovnala. Hosté nadále hrozili z brejků. Navíc se jim povedlo znovu vyrovnat. Na Vaňkův pas si naskočil Hájek, jehož hlavička skončila v síti. Poslední slovo v zápase ale měli domácí. Po rohovém kopu přistál míč na hlavě Novotného, ktterý definitivně rozhodl o výhře Příbrami. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Příbram B
Adam Kareš: Byl to pro nás pořádně těžký zápas. Opravdu musím Soběslavi vyseknout poklonu za předvedený výkon. Celý zápas vzdorovali hosté týmu, který měl v sestavě deset hráčů, kteří mají zkušenosti s druhou ligou.

FK Spartak Soběslav
Richard Florián: Síla soupeře byla znát. Kluci ale hráli na hraně svých možností, plnili taktické pokyny a dokázali se kvalitní hře soupeře vyrovnat. Rozhodly nakonec standardní situace, v nichž byla kvalita na straně soupeře opravdu cítit. Domácí z nich dvakrát skórovali. Škoda, myslím si, že za náš výkon bychom si remízu zasloužili.



Sestavy


FK Příbram B
M. Babka [-] - M. Coňk [-] , J. Park [-] , J. Čížek [-] , M. Hošek [-] (89. T. Cipra [-] ) , F. Čejka [-] , O. Novotný [-] , V. Gornický [-] , J. Hudec [-] , L. Lisý [-] , E. Antwi [-] (69. A. Kareš [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , J. Boháč [-] - D. Pravda [-] (83. V. Hoffmann [-] ) , D. Dumbrovský [-] (68. M. Coufal [-] ) , J. Pavlík [-] (89. M. Hromada [-] ) , T. Kubart [-] , O. Boucník [-] , L. Macák [-] (68. M. Račák [-] ) - F. Vaněk [-] , T. Hájek [-]

ŽK: 60. V. Gornický , 85. F. Čejka - 54. D. Dumbrovský , 62. J. Boháč , 81. V. Zeman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRŮS František - HAVRÁNEK Martin, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

O Příbrami jsem už psal u zápasu Tachov - Katovice a tady bych jen dodal , že těžko tipovat jaká bude sestava. Na posledním zápase nebyla optimální a také to podle toho vypadalo. Soběslav zdolala v prvním kole Hořovice a v kole druhém se navzdory mým očekáváním poměrně natrápila s Hradcem. Hradec hrál opět velmi důrazně a na domácí to poměrně platilo, dokonce se hosté dostali k pokutovému kopu, který byl chybně nenařízen. V druhé půli se hra vyrovnala ale nikdo už se prosadit nedokázal. Dopadlo to tedy nerozhodně a já očekávám plichtu i zde v Příbrami.

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Vostárek
Tip experta: výhra hostů

Příbram dva zápasy, dvakrát výsledek 0:0, moc gólu padat nebude, ale věřím ve výhru Soběslavi

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza