Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Klatovům změna trenéra nepomohla, smetl je Český Krumlov


Branky


20

V týdnu nečekaně divizní Klatovy odvolaly od A týmu trenéra Matěje Spěváčka. Očekaný impuls se ale o víkendu nedostavil, když tým z Pošumaví inkasoval v Českém Krumlově čtyřku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Krumlov od prvních minut navazoval na předchozí dobrý výkon na půdě Aritmy. I když Klatovy držely balon, přes pevnou obranu soupeře se jen těžko dostávaly. Domácí byli naopak oproti minulému zápasu mnohem lepší směrem dopředu. Ještě do konce první půle se jim povedlo prměnit dvě příležitosti. Během šesti minut skóroval Radek Bauer a Olivier Polanský. 

 

Ve druhé půli museli hosté více otevřít hru, aby ještě měli možnost něco udělat s průběhem zápasu. To byla ale voda na mlýn pro domácí fotbalisty, kteří těžili z rychlý protiútoků, z nichž hned dva proměnili. Trefili se Matějček a Kordík. Domácí tak povedeným výkonem a gólovým představením potěšili nejenom diváky, ale také se znovu vrátily do bojů o záchranu, když se dotáhly těsně za předposlední Tachov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Enormně důležitý zápas, který jsme zvládli. Už proti Aritmě jsme podali dobrý výkon. Na něj jsme navázali proti Klatovům, které byly přece jenom lehčí soupeř. Výborně jsme bránili, soupeře jsme k ničemu nepustili a navrch jsme byli enormně efektivní v koncovce. Ve druhé půli jsme hrozili z brejků a mohlo padnout ještě více než čtyři branky.

SK Klatovy 1898
Michal Lukeš: Snažíme hrát hezký fotbal, bohužel ho hrajeme na naší polovině a kolem půlky, což je málo. Nevytvoříme si šanci, a to můžeme těžko dat gól. Pořád je před námi ještě dost zápasů, ale někdy je potřeba už začít sbírat body. Potřebovali bychom sérii nějakých třech zápasů, kdy posbíráme body a trošku se nám zvedne sebevědomí.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Kordík [-] , O. Polanský [-] , A. Parakhnenko [-] , M. Trapl [-] , M. Matějček [-] , R. Bauer [-] (81. V. Schuppler [-] ) , M. Švec [-] , O. Matuška [-] (85. K. Hončík [-] ) , J. Kabele [-] , T. Gelnar [-] (76. Š. Šindelář [-] )

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Brož [-] , M. Lukeš [-] , T. Přibáň [-] , F. Holík [-] , A. Vacek [-] (63. M. Lávička [-] ) , L. Prokop [-] (70. O. Mareš [-] ) , M. Mészáros [-] , J. Kortán [-] (81. T. Vaněk [-] ) , M. Ferko [-] (81. J. Mareš [-] ) , L. Král [-] (63. J. Vaněk [-] )

Počet diváků: 195. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - EIBL Lukáš, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Krumlov je mnou podceňovaný tým, který v prvním kole těsně prohrál s Doubravkou po bojovném výkonu a v kole druhém přivezl bod z Prahy. Obzvlášť jejich výkon v Praze mě velice překvapil. Na utkání jsem byl osobně a byl jsem zklamaný. Krumlov logicky vycházel z bloku a nic si nekomplikoval. Aritma s tím musela počítat ale absolutně to nezvládla, kdy si snad nedokázala vypracovat jedinou větší příležitost. Krumlov však byl dopředu také téměř bezzubý a tak 0:0 naprosto zaslouženě. Fanoušci defenzivního fotbalu museli být spokojení, já však nikoliv a svou příští návštěvu Aritmy si dobře rozmyslím. Klatovy vstoupily do jara jedním bodem ze 2 utkání, přičemž se Sokolovem se od nich moc čekat nedalo. Klatovy velice překvapivě mění trenéra a co sem tak vyzjistil, mělo by se jednat o různé důvody, nejen ty výsledkové. Bližší informace mi nechtěli bohužel sdělit. Bude se tak jednat o premiéru hrajicího trenéra Jandy, myslím si, že podobné pokusy už se různě dělaly a nikam to moc nevedlo, tak uvidíme jak to dopadne zde. Já tipuji remízový výsledek.

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Vostárek
Tip experta: výhra domácích

Tady myslím, že si to Krumlov v domácím prostředí pohlídá. Kdyby šlo, tipoval bych neprohru Krumlova.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích