1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Autobus Katovic skonal. I tak ale Jihočeši uválčili v Tachově bod


Branky


20

I ve třetím jarním zápase bodovali fotbalisté Katovic. Tentokrát ale měli Jihočeši pořádně namále. Do tachova přijeli kvůli poruše autobusu až na poslední chvíli a remízu muselu zachraňovat až v úplném závěru, kdy se prosadil v nastavení Lukáš Bálek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice přijely na místo dění těsně před samotným začátkem. Do zápasu nesvtoupily špatně, ale i tak jako první inkasovaly. Po faulu se postavil ke standardní situaci Milan Braun, který parádní trefou rozradostnil domácí fanoušky. Už předtím měli Jihočeši několik možností, ale ani jednu ze svých šancí neproměnili. Následně tempo po vstřelené brance upadlo, byl to od té doby více boj než fotbal. 

 

Po změně stran domácí pozoroně bránili těsný náskok. Navíc několikrát zahrozili ze standardek, posléze i brejků. Ani jednu z příležitostí ale nedotáhli do zdáného konce. Naopak Katovice po prostřídání zjednodušily hru, začaly nakopávat balony dopředu a postupně utahovaly šrouby. I tak to už vypadalo, že se domácí ubrání. Jednou už i míč skončil v jejich síti, ale brnaka nebyla uznaná.  Nakonec si však po výkopu brankáře Provazníka nedokázali domácí hráči poradit s odraženým balonem a Lukáš Bálek využil zaváhání domácího brankáře Langra, který byl příliš daleko z branky, a nádherným lobem zajistil Katovicím remízu. 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Lukáš Hudec: Pro nás to byl důležitý zápas, který jsme bohužel nezvládli. Vítězství jsme byli opravdu blízko. Sami asi doteď víme, že jsme měli mít tři body. Bohužel jsme nedokázali odskočit, trefili jsme i tyčku.

SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Bod bereme. Sice je Tachov poslední, ale vzhledem k průběhu zápasu, musíme být spokojení. Kluci se nevzdali ani po neuznané brance a ještě zvládli z poslední akce skórovat.



Sestavy


FK Tachov
M. Langr [-] - M. Braun [-] , P. Sláma [-] , T. Vejvoda [-] , J. Šroub [-] (84. L. Hudec [-] ) , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] (84. O. Pavlas [-] ) , J. Viterna [-] , D. Frank [-] (66. A. Kořínek [-] ) , Z. Sloup [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Brabec [-] , M. Kynkor [-] , J. Sigmund [-] - M. Kynkor [-] (61. D. Bálek [-] ) , J. Vonášek [-] , P. Kotrba [-] (61. J. Štěch [-] ) , J. Motl [-] (61. P. Sládek [-] ) , L. Bálek [-] - V. Uher [-] (93. G. Čibera [-] ) , M. Požárek [-] (61. M. Souhrada [-] )

ŽK: 86. O. Pavlas - 55. J. Motl , 70. J. Brabec , 85. J. Sigmund , 88. M. Souhrada .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŘÍHA Zdeněk, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tachov padl v prvním kole po bojovném utkání v Jindřichově Hradci a minulý týden zremizoval doma s Příbramí, která nepřijela s úplně top sestavou a tak jsem věřil spíš domácím. Domácí se také dostávali více do šancí ale často jim chybělo štěstí nebo pár centimetrů ke vstřelení branky. V první půli byl Tachov lepší a jeden gól i vstřelil. Branka byla ale zrušena a od té doby se iniciativy chopili spíše hosté a v závěru to byli oni kdo mohl rozhodnout. Katovice taktéž remizovaly s Příbramí a ve druhém kole doma přehráli 1:0 Mariánské Lázně. Výsledkově utkání vyznělo pro domácí, herně to však bylo víceméně vyrovnané. Šance na obou stranách, odkopnuté míče na poslední chvíli a tak podobně. Z po dobře sehraném autu se nakonec radovali domácí a stačilo jim to na 3 body. Očekávám zde podobný průběh, vyrovnané utkání herně a nakonec i výsledkově.

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Vostárek
Tip experta: remíza

Tachov hraje doma, potřebují body. Myslím si, že budou hrát hlavně na nulu vzadu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza