1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovický Brabec skolil silné Mariánky


Branky


19

Fotbalisté Katovic úspěšně vstoupili do druhé poloviny sezony. Po remíza na hřišti rezervy Příbrami naplno bodovali Jihočeši v domácím prostředí, kde porazili Mariánské Lázně 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu se hrál durazný fotbal, který moc krásy nenabídl. Katovičtí ze začátku vyčkávali, s čím prijedou hosté. A ty byli první, kdo ohrozil branku Provazníka, když Holub mířil hlavou mimo. První dobra šance domácích byla z rohového kopu, kdy balon skákal po brankové čáře, ale hosté míč nakonec odpálili ven.

 

Zanedlouho postupoval od půlky sám na bránu Požárek, zvolil lob, ale Gembický ho dobrým zákrokem vychytal. Asi největší šanci hostů měl Kapolka, který si našel nákop za obranu a jako Požárek šel sám na bránu, ale stejně jako Gembický se vyznamenal i domácí gólman Provazník. 

 

Druhou půli začali lépe domácí, kteří bránu ohrožovali převážně ze standardních situací nebo dlouhých autů. Po jednom z nich se nakonec dokázali prosadit. Motlův dlouhý aut si našel ve vapně Uher, který balon prodloužil na volného Brabce, který míč procedil za záda Gembickeho - 1:0.

 

Poté se hosté snažili aktivně napadat a Katovice zatlačit. V závěru měli sérii rohových kopů, ale závary ve vápně vyřešily Katovice odkopem anebo dobře chytající Provazník. Nic dalšího se nestalo a Katovice si tak připsaly 3 body do tabulky, plus další čisté konto.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Přestože Mariánské Lázně přes zimu hodně obměnily tým, čekal nás těžký soupeř. Bylo to vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. My jsme nakonec byli ti šťastnější. Ohromně cenné vítězství. Jsme rád, že se nám vstup do jara vydařil.




Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Sigmund [-] , M. Kynkor [-] , J. Brabec [-] - L. Bálek [-] (80. J. Štěch [-] ) , P. Kotrba [-] , P. Sládek [-] (46. J. Vonášek [-] ) , M. Kynkor [-] (93. G. Čibera [-] ) , D. Bálek [-] (46. J. Motl [-] ) - M. Požárek [-] (68. M. Souhrada [-] ) , V. Uher [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Gembický [-] - T. Skála [-] , P. Voves [-] , D. Cinkanič [-] , J. Fremr [-] - M. Kapolka [-] (88. M. Buršík [-] ) , D. Pěček [-] (68. A. Bártl [-] ) , J. Trojanec [-] (59. T. Koudele [-] ) , M. Skopový [-] (59. K. Bílik [-] ) , M. Drahorád [-] - P. Holub [-] -

ŽK: 45. D. Bálek , 74. J. Vonášek - 43. D. Cinkanič , 47. J. Fremr .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŘÍHA Zdeněk, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Katovice v minulosti platily za přední tým divize, ale poslední dobou už to tak úplně neplatí. Nevyrovnané výkony, naposledy plichta v Příbrami za kterou musí být rádi, protože kdo viděl, tak ví, že na víc neměli. Lázně taktéž remíza doma s Klatovama. Domácí byly lepší po většinu utkání, povedlo se jim střídání, místy pěkné kombinace, jsou pro nově složený tým určitě příslib do budoucna. Očekávám zde remízu a tipuji 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že to lépe zvládnou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích