0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Příbrami znovu nevstřelila branku, remizovala v Tachově


Branky


19

Vyrovnaný zápas se odehrál v sobotu v Tachově. Nováček divize přivítal nepříjemnou Příbram, která měla v sestavě znovu řadu mladíků. Utkání nakonec nepřineslo ani jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dokázal Tachov dostat balon do sítě, když se povedlo domácím využít chybu v rozehrávce soupeře. Branka ale nakonec nebyla uznána kvůli ofsajdu. Domácí hrozili i ze standardních situací, kterých měli řadu k dispozici.

 

Hosté hrozili především přes Vokřínka, přes nějž šla skoro každá akce hostů.  Domácí obrana ale byla pozorná a dobře bránila klíčové prostory. Přesto si Příbram především v závěru utkání vypracovala několik zajímavých možností. Domácí obrana ale nakonec odolala, a tak se v Tachově body dělily.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Lukáš Hudec: Musím tým pochválit. Proti těžkému soupeři se kluci vydali na maximum. Šance byly na obou stranách, ale všemu scházela o něco lepší kvalita v zakončení. Věřím, že se z toho povedeného výkonu odrazíme do dalších zápasů.




Sestavy


FK Tachov
M. Langr [-] - K. Terč [-] (59. J. Šroub [-] ) , M. Braun [-] , P. Sláma [-] , A. Kořínek [-] (59. K. Semenov [-] ) , T. Vejvoda [-] , M. Šoul [-] (88. O. Pavlas [-] ) , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] (71. D. Frank [-] ) , J. Viterna [-] , Z. Sloup [-]

FK Příbram B
O. Bleha [-] - J. Park [-] , M. Mehmedi [-] (9. M. Forejt [-] ) , A. Lojín [-] , J. Vokřínek [-] (79. T. Cipra [-] ) , V. Gornický [-] , J. Koubek [-] , L. Lisý [-] , M. Coňk [-] , F. Čejka [-] , A. Kareš [-]

ŽK: 82. K. Semenov , 86. J. Šroub - 35. M. Forejt .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Talpáš Petr - NEHASIL Lukáš, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Těžko čitelný zápas. Příbram nevíme s čím přijede a Tachov hraje o všechno. Tachov v Hradci byl slabším týmem a zaslouženě prohrál. K zápasu v Hradci už jsem se rozepisoval, takže případní zájemci si mohou počíst u analýzy utkání Soběslav - Hradec. Příbram remizovala s Katovicemi, kdy se v její sestavě objevila některá zajímavá jména. Převaha byla znát i na hřišti, kde Příbrami chybělo několikrát jen štěstí ke vstřelení gólu, kterým by otevřeli blok Katovic a mohli přidat další branky. Bylo ale znát, že domácí nejsou pevný tým a souhra místy hlasitě skřípala. Tipuji remízu s minimem branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: výhra hostů

Příbram si odveze 3 body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích