0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:15

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma obranný val Českého Krumlova nedobyla


Branky


18

Cenný bod přivezli v sobotu ze hřiště pražské Aritmy fotbalisté posledního České Krumlova. Domácí se těžko dostávali do zakončení a nakonec v utkání nepadla ani jedna branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut zápasu bylo patrné, jak bylo utkání vypadat. Domácí Aritma se snažila vyzrát na dobře zkonsolidovaný obranný blok soupeře. Několikrát se sice povedlo domácím lehce otevřít  obranu soupeře, ale do vyložených šancí se nedostávala. Hosté občas podnikli nějaký výpad směrem dopředu, ale za celý zápas ani jednou neohrozili výrazněji gólmana soupeře. 

 

V podobném duchu se nesl zápas i ve druhém poločase. Nakonec tak utkání skončilo dělbou bodů, navíc nenabídlo ani jednu branku. 



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Dopředu jsme se na utkání připravovali. Věděli jsme, že to bude o poctivé obraně. Kluci to do puntíku splnili. Aritmu jsme prakticky k ničemu nepustili. Škoda jen, že jsme nějakou naši šanci na brejk lépe nevyužili. Bod každopádně bereme.



Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] , T. Kolínek [-] , M. Červený [-] (60. A. Novotný [-] ) , D. Macháček [-] , J. Mareš [-] (60. S. Kubr [-] ) , D. Dostál [-] , J. Škoch [-] , Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , T. Ielitro [-] (46. M. Havlíček [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Kabele [-] , O. Polanský [-] (90. S. Šimek [-] ) , A. Parakhnenko [-] , T. Gelnar [-] , M. Trapl [-] , R. Bauer [-] (92. R. Ryneš [-] ) , M. Švec [-] , J. Matuška [-] (14. M. Matějček [-] ) , O. Matuška [-] , R. Kolář [-]

ŽK: 30. J. Mareš , 39. T. Ielitro , 72. A. Trenkwitz , 87. J. Škoch , 95. D. Dostál - 10. J. Matuška , 24. O. Polanský , 95. T. Gelnar .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: MAIELLO Francesco - ŠTÍPEK Zdeněk, WULKAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde jdeme pro výhru domácích, kteří po silném finiši urvali remízu v Sokolově. Krumlov doma s težkým soupeřem nebodoval a dál se utápí na dně tabulky. Krumlov tahal za kratší konec a ve hře na náhodu se dostal k jednomu gólu. Aritma má doma svou sílu a s posledním Krumlovem si poradí. Na utkání si určitě zajdu a odhaduji 2:0 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: výhra domácích

Aritma doma porazí poslední Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích