Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrazem: Sokolov ztratil dvougólový náskok a remizoval s Aritmou


21

Hned šest branek nabídl souboj mezi Sokolovem a Aritmou. Domácí vedli v zápase o dvě branky, ale nakonec byli spokojenější hosté, kterým se povedlo v závěru vyrovnat na konečných 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokolov byl za aktivitu odměněn dvěma trefami

Domácí vstoupili do zápasu dobře a byli v prvním poločase týmem, který určoval tempo hry. Úvodní branku zápasu vstřelil rychlonohý Lukáš Komberec, který zatlačil na obránce soupeře, získal balon a následně ho poslal do sítě. Stejný hráč navíc uděřil ještě jednou, když byl na konci povedené kombinace svého týmu, kterou zakončil přesnou střelou z vápna. 

Aritma se zvedla ze dna

Po přestávce se ale dění na hřišti změnilo. Aritma znatelně přidala a začala mít navrch. Za svojí aktivitu byla navíc gólově odměněna. S prvním pokusem si ještě gólman Švihořík poradil, proti dorážce Davida Macháčka byl ale už krátký. Vítr do plachet ale na chvilku vrátil Sokolovu střídající Lukáš Václavík, který pěkným lobem zpoza vápna nachytal brankáře soupeře. 

 

Aritma se ale nesložila a v závěrečné desetiminutovce dokonala svoji cestu za vyrovnáním. Nejprve se znovu trefil David Macháček. A definitivně si hořký kalich vypili domácí až do dna po skákavé střele střídajícího Filipa Tošnera. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Lukáš Václavík: Myslím si, že budu mluvit za celý tým, když řeknu, že jsme zklamaní. Byli jsme strašně blízko k vítězství a nakonec jsme získali jen bod. Měli jsme to dobře rozehrané, ale v závěru zápasu nám docházely síly a udělali jsme chyby, které nás stály vítězství.




Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - L. Komberec [-] (77. J. Schulz [-] ) , D. Kubinec [-] , K. Rmoutil [-] (66. L. Václavík [-] ) , D. Richter [-] , M. Štůla [-] , A. Čížek [-] , T. Zázrivec [-] , D. Krlička [-] , K. Kýček [-] , M. Kabantsov [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] (92. V. Musil [-] ) , T. Kolínek [-] , A. Novotný [-] (71. F. Tošnar [-] ) , D. Macháček [-] , J. Mareš [-] (77. Š. Hořt [-] ) , S. Kubr [-] , J. Škoch [-] (46. D. Dostál [-] ) , Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , T. Ielitro [-]

ŽK: 35. K. Rmoutil , 86. T. Zázrivec , 95. D. Krlička - 55. A. Trenkwitz , 61. A. Novotný , 68. D. Dostál , 95. D. Roub .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŠLAJS Jakub, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: remíza

Dva hodně fotbalové týmy, ani o jednom nemám zprávy. jak se jim dařilo během zimní přípravy. Takže remíza plus gól (smích).

Tip: remíza

Tip: remíza

Sousedské derby skončí nerozhodným výsledkem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ambiciózní Sokolov i Aritma se potkají na západě republiky a já zde věřím více Sokolovu, který i se svým zázemím a kvalitou v kádru i na trenérském postu by měl být dalším favoritem na postup. Aritmě se nedá upřít snaha, ale na vyšší patra v konečné sezónní tabulce bych to zatím neodhadoval. Trenér Prošek preferuje defenzivní pojetí a já tady očekávám těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích