5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim zpět na vítězné vlně! Doma si poradila s Krakovany


Branky


8. P. Jirků , 14. T. Svoboda (p.) , 49. M. Snížek , 55. M. Navrátil , 60. T. Dufek
10

Spoustu šancí a branek viděli diváci v zápase Kouřimi s Krakovany, nebudou-li se zlobit, záchranářském zápase. Zářil především domácí kapitán Martin Snížek, který zapsal 1+1, nebo Navrátil, který ke stejné bilanci přidal ještě o asistenci víc něž jeho zkušený kolega. Jaký to byl zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dva góly domácích

Utkáním nás provede povedený report z dílny hoostujícího beka Ondry Černého, kterýžto doplní komentář domácíh branek od kapitána Martina Snížka.

 

Naše zdecimovaná sestava tentokráte zavítala do Kouřimi, kde jsme vzhledem k tabulkovému postavení obou mužstev věřili, že bychom mohli vyválčit nějaké ty body.

 

Bohužel domácí na nás vyrukovali v plné polní a již po patnácti minutách vedli dva nula, a to, když nedorazu v naší obraně využil Jirků, na kterého sklepl míč po Snížkově centru Navrátil, a přísnou penaltu, po faulu na Navrátila, proměnil Svoboda. Žádnou další šanci do poločasu domácí nevyužili a jelikož my se sotva dostali na dostřel Havránkovi brány, tak se do kabin šlo za stavu dva nula pro domácí.

 

 

Další tři

Ve druhém poločase pokračovali domácí ve své hře a dařilo se jim navyšovat i skóre, a to, když se postupně prosadili Snížek, Navrátil a Dufek. Snížek na půlce hřiště vystihnul rozehrávku, narazil si před vápnem s Navrátilem a zakončil po zemi na zadní tyč. Jirků vybojoval u lajny míč, posunul na Snížka, který poslal do samostatného úniku Navrátila a ten prostřelil golmana. Tománek vysunul Dufka, který v samostatném nájezdu nezaváhal.

 

Po těchto gólech domácí lehce polevili a již se dokonce utkání neprosadili. A jelikož se toho na druhé straně před Havránkem moc nebezpečného neudálo, tak utkání skončilo jasným vítězstvím domácích pět nula. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Po delší době můžeme být spokojení jak s výsledkem, tak i přístupem k zápasu. I když se sestava opět lepila zraněnými a nemocnými, tak jsme v záchranářském duelu předvedli zodpovědný výkon a soupeře prakticky k ničemu za celý zápas nepustili. Spolehlivě nám pracovala obrana a dopředu jsme i na těžkém terénu předvedli spoustu povedených akcí.

TJ SK Krakovany
Bek Ondřej Černý: Bohužel, co k tomu říct, domácí byli úplně jinde a zaslouženě vyhráli, dokud se nedáme zdravotně aspoň někteří dohromady, tak to bude se získáváním bodů hodně složité. Příští týden nás čekají Pečky, tak se nám snad podaří nějaký ten bodík vybojovat, hodil by se.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Navrátil [-] , M. Snížek [-] (56. P. Královský [-] ) , T. Novák [-] (85. P. Farkaš [-] ) , T. Svoboda [-] (67. D. Zahradníček [-] ) , T. Pop [-] , M. Tománek [-] (81. M. Varyš [-] ) , P. Jirků [-] , J. Keltner [-] , T. Dufek [-] , R. Světnička [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - T. Hurt [-] , S. Šindelář [-] , L. Jelínek [-] (38. P. Strejcius [-] ) , V. Novotný [-] , M. Věříš [-] - L. Chvojka [-] (46. V. Šanc [-] ) , D. Chvojka [-] , T. Sixta [-] , O. Beneš [-] - L. Neruda [-]

ŽK: 52. M. Snížek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klíma Miroslav - KOSMATA Daniel (N), ŠAŠMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 19:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:47
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:58

Tip: výhra domácích