3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polepy doma vítězně! Cerhenicím nestačil na body ani výstavní Charouzkův přímák


Branky


10

Pěkné fotbalové momenty i důrazné souboje nabídl zápas domácích Polep s hostujícími Cerhenicemi. Zaujal především výborný výkon domácího dua Richter-Pych, či výstavní gól z přímého kopu v podání hostujícího Charouzka. Jak se zápas odehrával?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Richter-Pych

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny vedoucího mužstva Polep Ondry Dvořáka.

 

Na domácí půdě nás čekalo mužstvo ze samotného dna tabulky, a to sice Cerhenice, na jednu stranu jsme se těšili na velice hratelného soupeře nicméně jsme k utkání přistupovali s pokorou, protože už jsme dávno zjistili, že v této soutěži vám nedá nikdo nic zadarmo. Před utkáním jsme v kabině zvlášť dbali na přístup k utkání a nepodcenění soupeře, abychom neopakovali chyby ze zápasu proti Červeným Pečkám. Do zápasu jsme sice vkročili zodpovědně a nedělali jsme směrem do defenzivy chyby, které by pouštěli soupeře do šancí, dokonce jsme hned zkraje zápasu skórovali díky umístěné střele těsně za vápnem probuzeného střelce Ondry Richtera, nicméně nám drhla kombinace. Celý tým jako by se bál odvážnější přihrávky a naběhnutí, byli jsme sice jednoznačně lepší, ale bylo to takové neslané nemastné. Naštěstí si ještě v 19. minutě skvěle přikryl míč Pych na vápně soupeře, počkal na tandemový náběh Richtera a ten se znovu zpoza vápna umístěnou přízemní střelou nemýlil. Skóre bylo sice příznivé, ale překážkou na cestě za vítězstvím bylo také brzké zranění Tomáše Hynka, který si pravděpodobně natáhl stehenní sval a kvůli mnoha absencím musela do hry legendární Polepská IT podpora Kuba Kočí, který není zvyklý na příliš velké minutové vytížení.

Charouzek jako Beckham

Do druhého poločasu jsme chtěli zlepšit především hru bez míče, posouvání záložní řady při rozehrávání soupeře, museli jsme zkrátka v oslabené sestavě začít hrát chytřeji. Plán do druhé půle jsme bohužel příliš neplnili a s přicházející únavou na obou stranách začaly přibývat gólové příležitosti na obou stranách. Několik samostatných úniků po levé straně měl domácí Daniel Pych, ale překonat brankáře se mu podařilo až napotřetí, kdy mu prostrčil míč v nájezdu housličkami. Šancí bohužel kvůli naším nedůslednostem a chybám v rozehrávce přibývalo i na straně hostí, což vyústilo v přímý kop v 68. minutě, že kterého zavěsil do vzdálenější šibenice Cerhenický Petr Charouzek. Dále už se v zápase skóre neměnilo, dohrálo se v nervózním duchu, kdy by obou stranách byla spousta nepřesností v rozehrávce i zakončení. 



Ohlasy k zápasu


TJ Polepy
Vedoucí mužstva Ondřej Dvořák: Nesehráli jsme vůbec dobré utkání, naštěstí nás soupeř pustil do tolika šancí, že jsme některé dokázali proměnit. Vystihl bych to slovy Lukáše Slezáka, který kvůli zranění lýtka podporoval tým tentokrát jen z lavičky: "To je tak hroznej zápas, že bych snad ani jednomu týmu nedal ani bod." Abych přidal něco na pozitivní notu, tak nás těší, že vzrůstající střeleckou formu potvrdil Ondra Richter a samozřejmě neupadáme do deprese, ač to nebyl zdaleka náš nejlepší zápas, tak jsme doma uhájili 3 body, a to je pochopitelně dobrá zpráva, věřím, že příští týden v Nučicích předvedeme daleko lepší a energičtější výkon, tamější prostředí je velký oříšek i pro nejlepší týmy z okresního přeboru, je to pro nás atraktivní výzva.




Sestavy


TJ Polepy
A. Hruška [-] - T. Hynek [-] (24. J. Kočí [-] ) , V. Jón [-] (87. J. Procházka [-] ) , D. Pych [-] , M. Kvasil [-] , O. Richter [-] , M. Dohanič [-] , L. Kmoch [-] , V. Kočí [-] , T. Exner [-] , D. Kuchař [-]

Olympia Cerhenice
P. Charouzek [-] - O. Vajda [-] , L. Chalupník [-] , J. Čerych [-] (74. K. Michálek [-] ) , T. Koníček [-] , P. Klucska [-] , L. Hart [-] , P. Gacka [-] , M. Novotný [-] , K. Charouzek [-] , D. Nykodym [-]

ŽK: 81. L. Hart , 81. K. Michálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - SOKOL Petr (N), ZÁRUBA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 19:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:47
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:58

Tip: výhra domácích