2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srovnaní v poslední minutě a penaltová výhra! Velký Osek doma porazil Polepy


Branky


12

Vyrovnané uktání nabídl duel domácího Velkého Oseka s Polepy. Dlouho bezbrankový zápas nakonec přinesl srovnání na 1:1 v poslední minutě a penaltovou tečku. Jaký to byl zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koška jako Cazorla

Vhled do utkání nám znovu nabídne povedený report z dílny Polepského barda Ondřeje Dvořáka.

 

Po nepovedeném domácím zápase jsme do Velkého Oseka jeli s velkou touhou po bodech, nicméně jsme věděli, že soupeř má velice mladý a běhavý tým, tudíž nás čeká nelehký zápas. V podstatě celý první poločas se hrál od vápna k vápnu a ani jeden z týmů si nevytvořil příliš gólových šancí, zejména díky kompaktnosti obou obran. Největší příležitost domácích přišla, když po pravé straně obešel rychlý atlet Tvrzník Exnera a nacentroval do vápna, kde útočník soupeře naštěstí pro nás netrefil bránu. Naší největší brankovou příležitost měl sváteční hráč Ondra Novák, který nás přišel mimořádně podpořit, protože většinu roku tráví v Rakousku, kde studuje. Po úniku z levé strany byl silnější v souboji s Oseckým obráncem a ocitl se z úhlu před brankářem, kterého se pokusil překonat umístěnou střelou na zadní tyč, ale bohužel ho obránce dokázal ještě vyvést z rovnováhy, a tak střela skončila těsně vedle pravé tyče. Na každé straně ještě přibyla šance ze standardní situace, nejprve Osecký Martin Koška, který svojí postavou i technikou připomíná legendárního Santiho Cazorlu, minul jen těsně branku ze slibného přímého kopu a následně na druhé straně těsně minul branku hlavičkou Exner po nakrátko rozehraném rohovém kopu a centru Kmocha na zadní tyč. Do poločasové pauzy se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Novák hrdinou

Druhý poločas probíhal podobně nervózně, ani jeden z týmů nechtěl inkasovat, ale závarů na obou stranách díky ubývajícím silám přibývalo, což nás přivádí do 78. minuty, kdy do rozhozoné Osecké obrany vyslal Ondra Novák průnikovou přihrávku na Richtera, který si se skákavým balónem poradil a vstřelil tak svůj první gól v Polepském dresu. Věřili jsme, že tohle už dohrajeme. Bohužel v 89. minutě zasáhl tvrdý úder reality a inkasovali jsme gól z rohu, což nás obzvláště mrzí, protože si myslím, že jsme měli silovou i výškovou převahu, velká škoda. Nic dalšího už se do závěrečného hvizdu nestalo, a tak následoval penaltový rozstřel, který je zkrátka loterií.

Penaltová loterie

Po asi 7 sériích pokutových kopů odešli nakonec šťastnější domácí a my si tak odvažíme jediný, ale i tak poměrně cenný bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Polepy
Hráč Ondřej Dvořák: Odvedli jsme velice solidní týmový výkon, určitě bych všechny kluky pochválil. Individuálně bych vypíchl Matěje Kvasila, jehož zarputilost a dravost nás nepřestává udivovat a musím ocenit i množství odvedené práce Ondry Richtera, a to jak do ofenzívy, tak do defenzívy a pressingu, na svůj první gól čekal asi o pár zápasů déle než si sám představoval a dřel na něj jako kůň, takže si ho moc zasloužil, určitě to z něj teď opadne a začne pálit ostrýma.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - T. Kalaš [-] , J. Karban [-] , M. Svoboda [-] - A. Hushcha [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , M. Koška [-] - A. Tvrzník [-] , Z. Novák [-] (46. J. Koška [-] ) , S. Karban [-] -

TJ Polepy
A. Hruška [-] - T. Hynek [-] (58. V. Kruliš [-] ) , L. Slezák [-] (69. T. Jelínek [-] ) , M. Kvasil [-] , O. Richter [-] , M. Dohanič [-] , O. Novák [-] , L. Kmoch [-] , V. Kočí [-] , T. Exner [-] , D. Kuchař [-]

ŽK: 40. J. Žilka , 48. J. Karban - 19. L. Slezák , 36. O. Richter , 60. V. Kočí .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - HOŠEK Václav (N), SOKOL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 09:01

Tip: výhra domácích