Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Polepech nakonec ovládly Červené Pečky, hattrickem se blýskl Hradílek!


Branky


11

Utkání plné šancí nabídl střet mezi Polepy a Červenými Pečkami. Faktorem x byl především hostující rychlík Hradílek, který ze zápasu odešel s bilancí tří branek a jedné asistence. Zápas doprovázela poměrně pěkná kulisa více než stovky diváků, která se jistě nudit nemohla. Jak se zápas odvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než bys řekl Hradílek

Vhled do uktání nám nabídne povedený report domácího univerzála Ondřeje Dvořáka.

 

 

Další domácí zápas tentokrát ve formě derby se soupeřem z Červených Peček, na kterého jsme si věřili. Do zápasu jsme vstoupili s jasnou ofenzivní a odvážnou taktikou, která se bohužel od začátku zvrtla spíše v nedůsledné bránění, tudíž jsme už v 8. minutě prohrávali 0:2 po dvou únicích hostujícího Hradílka po pravé straně. Byla to ledová sprcha, po které jsme se konečně probrali a přebrali otěže zápasu, Červené Pečky byli v komfortní situaci, kdy se mohli zatáhnout, sice si toho nadále moc nevytvářeli, ale důrazně bránili a bojovali o každý míč, čímž ani nás nepouštěli do většího množství šancí. Během prvního poločasu nejprve přehlavičkoval Pečeckého gólmana Exner, následně  ještě vyrovnal z penalty Hynek a to po ruce soupeře v pokutovém území, nicméně ještě před koncem poločasu opět poslal hostí do vedení po klasickém úniku po pravé straně kanonýr hostí Hradílek.

 

 

Zlepšení

Ve druhém poločase jsme zlepšili bránění a to primárně hostujícího ostrostřelce Hradílka a v druhé půli si toho příliš nevypracoval, hosté z Peček hráli bojovně a chytře a bránili v hlubokém bloku, díky čemuž jsme sice byli schopni být výrazně více ve hře, ale naneštěstí jsme si nějaké větší množství výrazných šancí nevypracovali. Poslední hřebíček do rakve nám nezatloukl nikdo jiný než opět fotbalista Hradílek, když těsně před koncem skóroval zpoza vápna. Ve druhém poločase už neměl tolik prostoru, protože ho většinou skvěle bránil Kvasil, ale i přesto nakonec dovršil svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Polepy
Hráč Ondřej Dvořák: Odcházet bez bodů z domácího zápasu se soupeřem tohoto střihu nás extrémně mrzí, ale je to jen naše chyba a bohužel jsme se nechali porazit jediným hráčem (ačkoliv podal působivý výkon, 3 góly a jedna asistence, kterou připravil míč spoluhráči až před prázdnou bránu, mluví za vše). Musíme na sobě hodně zapracovat.

FK Červené Pečky
Hráč Lukáš Křelina: Vezeme tři důležité body domů a to je hlavní. První poločas byl den otevřených obran na obou stranách. V páté minutě to bylo 0:2 a vypadalo to, že dáme soupeři osm gólů. Jenže po obrovské chybě naší obrany jsme dostali na 1:2 a od té doby existovalo jen jedno mužstvo, a to tým Polep. Valil se jeden útok za druhým, a to vyústilo ve vyrovnání z jasné penalty za ruku. Nicméně Jakub Hradílek zahrál skvělý zápas a z ojedinělého útoku upravil na poločasových 2:3. V druhém poločase se nehrál atraktivní fotbal a my hráli ze zajištěné obrany na brejky, které jsme nedokázali dotáhnout. Domácí jsme ve druhé půlce vůbec do ničeho nepustili. Až v 90. minutě zkompletoval hattrick hráč utkání Hradílek. Domácí ho vůbec za celý zápas nedokázali pokrýt. Se třemi body jsme spokojeni. V minulých zápasech jsme hráli dobře v obraně, dneska nám to vzadu tolik nešlo, ale naštěstí jsme byli produktivní v útoku.



Sestavy


TJ Polepy
A. Hruška [-] - L. Slezák [-] , M. Kvasil [-] , O. Richter [-] , T. Jelínek [-] , T. Hynek [-] (81. V. Kruliš [-] ) , L. Kmoch [-] , D. Pych [-] , V. Kočí [-] (53. Š. Jindra [-] ) , T. Exner [-] , D. Kuchař [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - K. Suchý [-] (70. M. Zuza [-] ) , M. Hejduk [-] , J. Hradílek [-] , M. Král [-] , J. Kulhánek [-] , J. Maršík [-] , J. Přiklopil [-] , M. Rauch [-] (90. L. Chábera [-] ) , R. Herčík [-] , Z. Bulíř [-]

ŽK: 44. D. Kuchař , 73. O. Richter - 44. J. Hradílek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Černý Martin - SOKOL Petr (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 23:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 21:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:20

Tip: výhra domácích