2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky venku dlouho trápily Tuchoraz, nakonec rozhodl až last minute gól Marce


Branky


9

Předposlední Červené Pečky dorazily do druhé Tuchorazi. Dobře připravení hosté dokázalid louho vzdorovat silnému soupeři, ale nakonec je zlomil až gól v posledních minutáchz ápasu z kopačky domácího hrdiny Marce. Jak se zápas odvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní obranný blok

První minutky naznačily, že o jasnou podívanou nepůjde a hosté z Červených Pečekn ehodlají svoji kůži dát tak lacino. Aktivní obranný blok dokázal eliminovat hru domácíhot ýmu a naskýtal možnosti pro rychlé kontry. Domácímu týmu se v úvodu příliš nedařilo, čehož chtěli brzy využít hosté. Ve 24. minutě se Červeným Pečkám podařilo otevřit skóre zásluhou Hradílka. Vedení týmu trenéra Křelinyv šak nevydrželo příliš dlouho, hned o minutku později totiž srovnal střelou o tyčku Svobodovy brány domácí Šafář.

První poločas více branek nenabídl a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Marc katem

Do druhého dějství se rozhodl udělat domácí trenér Tomáš Liga hned tři změny. Kadeřábka, Voseckého a Borovičku nahradil Nývlt, Hozman a Vopařil. Jasná sázka na osvěžení hry však, minimálně zpočátku, nefungovala tak, jak lodivod Tuchorazi zamýšlel. Zápas pomalu spěl k remíze a, nutno dodat, že dělba bodů po základní části by byla spíšes pravedlivým rozuzlením. Avšak osud zápasu chystal dramatický závěr, za který by sen emusel stydět ani ten nejlepší dramatik.

 

V závěru utíkal hostující hráč sám na brankáře a přišel faul, zmaření zjevné brankové příležitosti mimo vápno, tudíž, jak hovoří fotbalová pravidla, faul na přímou červenou kartu .Hlavní rozhodčí Hron byl však jiného názoru a jako faul zákrok nevyhodnotil. O chvilku poté napřáhl kousek za vápnem ke střele Marc a vymetl pavučinky v dolním rohu hostující brány, Svoboda byl, stejně jako v prvním případě, zcela bez šance. Tento moment rozhodl zápas.Tuchoraz si tak odnáší ze zápasu všechny tři body za výhru 2:1 a zůstává tak na druhém místě tabulky 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Z naší strany určitě nejhůře odehraný zápas. Místo toho abychom si zápas pohlídali jsme vytvářeli jednu chybu za druhou. Nedokázali jsme se dostat do hry a v podstatě nás soupeř k ničemu nepustil. Je to ukazatel, že umístění v tabulce v téhle soutěži nic neznamená.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Jsem zklamaný. Hrajeme dobře, máme víc šancí než soupeř a opět jsme bez bodu. Domácí jsme zaskočili aktivní hrou v bloku, do kterého se nám za celý zápas nemohli dostat. Dostali jsme oba góly střelama z 16ti metrů o tyč do brány. Ani to štěstíčko nemáme. Byl to klasický remízový zápas,ale nakonec domácí šťastnou střelou rozhodli o své výhře. Chvíli před inkasovaným golem, běžel náš hráč sám na bránu a byl faulovaný, měla to být červená karta na tom jsme se shodli i s domácím trenérem, ale rozhodčí neodpískal ani faul. Před zápasem jsme řešili sestavu, protože nám vypadli dva nemocní. Pomohli nam hráči z béčka, kterým děkuji za pomoc. Ještě děkuji domácímu pomeznímu, který mával opravdu spravedlivě. Všichni by si z toho měli vzít příklad. Domácím gratuluji.



Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - A. Vosecký [-] (46. R. Nývlt [-] ) , J. Votoček [-] , J. Šedina [-] (46. M. Hozman [-] ) , L. Kadeřábek [-] (46. V. Vopařil [-] ) , D. Borovička [-] (73. T. Marc [-] ) , P. Šafář [-] , J. Pokorný [-] , J. Flieger [-] , A. Kliment [-] , A. Jochlík [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Hejduk [-] , J. Hradílek [-] , M. Král [-] , L. Křelina [-] , J. Kulhánek [-] , J. Maršík [-] , B. Nurmatov [-] (84. J. Semotam [-] ) , M. Rauch [-] , Z. Bulíř [-] , K. Suchý [-]

ŽK: 45. J. Votoček - 42. J. Kulhánek .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Hron Karel - ŠIMŮNEK David (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích