3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hynek hattrickem vystřelil Polepům výhru nad Libodřicemi!


Branky


7. T. Hynek , 63. T. Hynek , 85. T. Hynek - 42. V. Patočka
9

Důrazné utkání plné emocí přineslo klání mezi Polepy a Libodřicemi. Polepy brzy vedly, ale ani velké množství šancí na straně Libodřic nakonec hostujícímu týmu na body nestačilo. Z individuálních výkonů stojí za zmínku třígólové představení Tomáše Hynka či defenzivní symfonie Vojtěcha Kočího. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hynek jako Traoré

Utkáním nás povede povedený report z dílny zraněného univerzála domácího týmu Ondřeje Dvořáka.

 

o dvou po sobě jdoucích venkovních utkáních, ve kterých jsme získali 5 důležitých bodů nás čekal konečně zase zápas doma. Těšili jsme se, že navážeme na předchozí úspěšná utkání a potvrdíme tak vzrůstající formu před domácím publikem, ale věděli jsme dobře, že nás čeká silný soupeř z Libodřic, které stabilně již několik let hrají na vyšších příčkách tabulky. Do zápasu jsme šli s vědomím, že soupeř je mimořádně důrazný a často to s ním bolí, tak jsme apelovali na to, že se toho nesmíme zaleknout a ukázat, že také nejsme žádná ořezávátka. Do zápasu jsme vstoupili úplně ideálně a hned z kraje utkání se podařilo z pravé strany vstřelit gól Polepskému svalnatci Tomáši Hynkovi. Zbytek poločasu byl dost nahoru dolů, mělo to slušné tempo z obou stran, postupně se začala stupňovat tvrdost zákroků, ale rozhodčí bohužel šetřil kartami, takže atmosféru příliš neuklidnil. Asi ve 40. minutě měli hosté z Libodřic obrovskou příležitost, když šli do protiútoku, domácím selhala offsidová past a 2 útočníci šli zdánlivě sami na brankáře Hrušku, když se před samotným zakončením zjevil jako blesk z čistého nebe levý obránce Vojtěch Kočí a perfektním skluzem, na který by byl hrdý i snad samotný Paolo Maldini, zlikvidoval tutovku soupeře, důležitý okamžik zápasu. Naneštěstí před koncem první půle neudržel, jinak v tomto utkání skvěle chytající Hruška, a první půle končila za nerozhodnutého stavu. 

 

 

Fair play

Do druhé půle jsme šli v podstatě beze změny, pouze jsme se připravovali na vystřídání Slezáka, které jsme očekávali do druhého poločasu, protože byl otřesený z rány do páteře od hostujícího stopera Dittricha, za kterou byl obránce odměněn žlutou kartou. "Ty vole, my jsme spolu hráli, chodili jsme chlastat, kolikrát u mě i spal a předvede takovej zákrok." komentoval faul na svoji osobu domácí Lukáš Slezák. Musím říct, že rozhodčí si nechal utkání utéct z režie nedostatečným trestáním ostrých zákroků a díky tomu se hra neuklidnila a faulů i řečí spíše přibývalo a atmosféra byla tradičně lehce vyhrocená. Samozřejmě chápu, že rozhodčí byl velice mladý a do budoucna to pro něj bude jistě poučení. Během druhé půle měli Libodřice několik slibných gólových příležitostí, ale všechny buď pochytal brankář Hruška nebo hosté vůbec netrefili branku. Tyto nepřesnosti se rozhodl smrtelně potrestat výjimečně na pravém křídle hrající Tomáš Hynek, který se na této pozici při svojí muskulatuře nebezpečně podobal Adamu Traorému, druhý gól Hynek přidal  když po úniku z pravé strany vystřelil brankáři přímo mezi nohy a hattrick dokonal těsně před koncem utkání z přímého kopu, kdy přímou ránou jako z kanónu, která proletěla pravděpodobně uhýbající zdí, nedal brankáři šanci. Mimo výkon Tomáše Hynka bych rád vyzdvihl defenzivní výkon Vojty Kočího, který by v tento den zastavil snad i pendolíno s odpojenými brzdami a zároveň obětavost středního záložníka Lukáše Kmocha, který nehrál na míči tolik jako by si určitě přál, ale vidět ho předvádět obětavé skluzy v 80. minutě bylo něco jako vidět Lionela Messiho bránit a předvádět skluzy ve finále loňského mistrovství světa, obdivuhodná obětavost.



Ohlasy k zápasu


TJ Polepy
Univerzál Ondřej Dvořák: Upřímně jsem se obával tohoto zápasu a jeho tvrdosti, protože Libodřice jsou po okrese nechvalně známé svojí hrou na hraně a možná i občas za hranou, ale myslím si, že až na pár momentů se tento zápas obešel bez nějakých větších excesů a například mezi lavičkami panovala přátelská atmosféra a dokonce si shodný pohled na mnoho situací, které se na hřišti odehráli. Libodřicím přeji zdar v nadcházející utkáních, 3 body zůstávají v Polepech a vypadá to, že se konečně v nové soutěži chytáme, co říct než, že válec se holt rozjíždí pomalu.

FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Na začátek si jako většina trenéru pobrečím, že mám málo lidi a tím pádem dnes hrálo vše co mělo ruce a nohy. Polepy oproti nám chtěly víc vyhrát. My nebyli schopni proměnit i ty nejvyloženější šance a naproti tomu soupeř dal branku snad z každé šance. Ale celkově jsme hráli hov...Škoda, dnes se body nechaly uhrát.



Sestavy


TJ Polepy
A. Hruška [-] - O. Richter [-] , M. Dohanič [-] (64. M. Kvasil [-] ) , T. Hynek [-] (90. V. Jón [-] ) , L. Slezák [-] , T. Exner [-] , L. Kmoch [-] , D. Pych [-] , V. Kočí [-] , T. Jelínek [-] , D. Kuchař [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Škopek [-] , J. Košík [-] (73. P. Pěkný [-] ) , M. Matějka [-] (84. L. Lanc [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Kovařík [-] , L. Pohanka [-] , V. Patočka [-] , V. Dittrich [-] , F. Šafránek [-] , F. Krejčí [-]

ŽK: 50. T. Hynek , 61. T. Jelínek , 82. A. Hruška , 86. O. Richter - 12. V. Dittrich , 60. F. Šafránek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ČERNÝ Adam - SOKOL Petr (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů