7:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmigólová přestřelka v Českém Brodě! Krakovany setnul hattrickem mladík Plucha


Branky


18. V. Vlček , 32. L. Plucha (p.) , 43. J. Černý , 47. V. Vlček , 55. L. Plucha , 69. M. Částka , 86. L. Plucha - 26. R. Mochari
9

Bez několika stěžejních hráčů přijel tým Krakovan do Českého Brodu. Tamní rezerva se naopak pyšnila nabitým kádrem a před tímto utkáním i vedoucí příčkou celé soutěže. Realtivně vyrovnaný první poločas přinesl pěkné góly a zajímavé situace. Hattrickem se blýskl domácí obránce Plucha. Na druhé straně odehrál výborné utkání velezkušený padesátník Robovský. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj generací

Utkáním nás provede další povedený report z dílny hostujícího beka Ondry Černého.

 

K dalšímu zápasu jsme zavítali do Českého Brodu, bohužel jsme měli velké problémy poskládat sestavu, a tak nám museli pomoct kluci z béčka a dorostu. Bylo nám jasné, že s dravým domácím týmem nebudeme moct hrát fotbal nahoru dolu, a tak jsme se snažili vycházet ze zabezpečené obrany. Domácím se však díky své kvalitě dařilo dostávat do dobrých příležitostí a již v osmnácté minutě tak šli do vedení, když šťastného odrazu využil Vlček. Nám se podařilo v šestadvacáté minutě vyrovnat po dlouhém nákopu, u kterého byl jako první Mochari, který krásně přehodil vyběhnuvšího domácího brankáře Hrdinku jedna jedna. Remízový stav nevydržel dlouho, a to, když si domácí ve dvaatřicáté minutě vzali vedení zpět z penalty, kterou s přehledem proměnil Plucha. V následujících minutách jsme přežili několik šancí a drželi jsme tak nadějný stav jedna dva, bohužel jsme v třiačtyřicáté minutě dostali gól do šatny, který z kruhu vstřelil ranou do šibenice domácí Černý. Do kabin se tak šlo za stavu tři jedna pro domácí.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rychlý a definitivní hřebíček do rakve

Do druhého poločasu jsme vyběhli s nadějí, že by s trochou štěstí ještě šlo zabojovat o dobrý výsledek. Bohužel tato naděje vzala rychle za své, a to, když se v sedmačtyřicáté minutě po dlouhém nákopu balón šťastně odrazil zpět Vlčkovi do běhu, který sním běžel až do vápna kde se mu chytře lehkým píchnutím podařil prostřelit blok blokujících hráčů včetně Douděry, čtyři jedna pro domácí.

Po tomto gólu bylo o bodech již rozhodnuto a otázkou již pouze bylo, kde se skóre nakonec zastaví. Zatavilo se na konečném stavu sedm jedna pro domácí, a nám tak nezbývá nic jiného než hodit tento zápas za hlavu a dát se dohromady na ten příští.

 



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Bek Ondřej Černý: Bohužel k zápasu do Brodu jsme odjeli bez řady hráčů prvního týmu, za který nastoupili kluci z béčka a dorostu, kterým děkuji za jejich pomoc. Bojovali jsme sice statečně, na domácí jsme však ani zdaleka neměli. Domácím gratuluji k vítězství, zatím byli jednoznačně nejlepším mužstvem, se kterým jsme hráli. Nás příští týden čekají Libodřice s jejich divokými fanynkami, doufám, že se dáme dohromady a urveme nějaké body, které potřebujeme jako sůl.



Sestavy


SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - T. Miňovský [-] , J. Nekolný [-] , M. Doležal [-] , L. Plucha [-] - R. Ketner [-] (63. M. Kozlíček [-] ) , M. Šimek [-] , J. Černý [-] (58. Z. Šmejkal [-] ) , M. Šermauer [-] (53. V. Soukup [-] ) - F. Blecha [-] (46. M. Částka [-] ) , V. Vlček [-] (64. J. Bouma [-] ) -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - O. Černý [-] , A. Dostál [-] , L. Jelínek [-] , P. Myška [-] , M. Věříš [-] , V. Novotný [-] - J. Robovský [-] (80. V. Šanc [-] ) , R. Mochari [-] - L. Neruda [-] (68. T. Hurt [-] ) - O. Beneš [-]

ŽK: 63. P. Myška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - VOKÁČ Matěj (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích