Drama v Ratboři vítězně pro hostující Polepy! + FOTO


Branky


9

Soubojový zápas s penaltovým vyvrcholením přinesl duel domácí Ratboři s hostujícimi Polepy. Spoustu krásných fobtalových momentů, ale i tvrdé fyzické souboje či zranění - to byl sobotní zápas. Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuchař ve skrumáži rozzářil hostující lavičku

Zápasem nás znovu provede povedený report hráče Polep Ondřeje Dvořáka.

 

Do zápasu jsme jeli s absencí několika členů základní sestavy a navíc s vědomím, že bodovat v Ratboři není snadné ani pro ty nejsilnější týmy v Okrese, takže jsme tomu přizpůsobili taktiku a celkové pojetí zápasu. Věděli jsme, že tam mají několik rychlostních hráčů, proto jsme obranou linii postavili o něco níže než obvykle a k tomu jsme se snažili posouvat v aktivním bloku, což se nám od samotného začátku dařilo a soupeře jsme nepouštěli v podstatě do žádných šancí. Zápas se vyvíjel v náš prospěch, protože už ve 23. minutě se v mele po rohovém kopu nejrychleji zorientoval David Kuchař a poslal míč do sítě, šli jsme do vedení a mohli jsme se plně soustředit na kompaktní výkon defenzívy. 

Souboje

Do druhého poločasu se náš záměr neměnil, věděli jsme, že zdaleka není vyhráno a soupeř bude chtít stupňovat tlak, takže ani my nesmíme polevit. Během druhého poločasu se s ubývajícími silami v naší obraně začali objevovat občasné mezery a jednu z nich zužitkoval útočník hostí, když po přihrávce za obranu skóroval. Ten samý útočník po chvíli vystřídal domácího gólmana v bráně, který si během pravděpodobně špatného došlapu poranil achillovkovku, přejeme mu brzké uzdravení. Zápas se dohrál primárně v duchu fyzicky náročné soubojové hry ostatně jako se odehrával celý zápas. Domácí měli ještě pár menších šancí nebo standardek okolo vápna, ale Polepští nehráli žádné druhé housle, lob Lukáše Kmocha přes gólmana zachraňoval obránce na brankové čáře a dokonce Polepský stoper Tomáš Exner vstřelil gól, který byl posléze odvolán kvůli offsidu. Co na to říct, další imaginární offside, dovolíme si s výrokem nesouhlasit, ale to je asi tak jediné co zmůžeme. Samozřejmě bychom byli radši za body 3, ale určitě máme radost, že si po zvládnutém penaltovém rozstřelu vezeme domů alespoň body 2. 

Čtyři ku jedné

V penaltové loterii si vedli lépe hostující hráči a vyhráli ve skóre 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Polepy
Záložník Ondřej Dvořák: Od Polepského celku to byl velice disciplinovaný a poctivě odpracovaný výkon, celý tým si zaslouží pochvalu. Kdybych měl vyzdvihnout nějaké individuální výkony, tak bych rád ocenil velký kus práce křídelníků, kteří ne zrovna obvykle nastupují v základu, Novotného a Kvasila, jejich pilování lajny, pressing a zisky míče byly velkou součástí našeho úspěchu, o jejich nasazení mluví i to, že oba střídali ke konci zápasu kvůli absolutnímu vyčerpání a křečím. Trenér Ratboře po zápase říkal, že to byl jeden z nejhorších fotbalů, který v životě viděl, určitě uznávám, že to nebyl žádný elegantní kombinační fotbal, sám ale musí vědět, že takhle vypadá spousta zápasů a každý tým, který chce být úspěšný, se musí umět s takovými zápasy vypořádat. Abych parafrázoval Josého Mourinha: "Nezajímá mě statistika držení míče, oni si můžou vzít domů balón, my si bereme dva body."



Počet diváků: 121. Rozhodčí: Vnuk Josef - HRON Petr (N), VOPĚNKA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích