Rozjetou Ratboř nezastavily doma ani Krakovany!


Branky


11

Zápas plná šancí nabídl souboj domácích Krakovan s hostující Ratboří. V zápase své týmy několikrát podrželi jejich muži s rukavicemi, díky nim zasvítily na výsledkové tabuli na konci zápasu jen dva góly. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach ty začátky!

Dnešním utkáním nás znovu provede povedený report krakovanského beka Ondry Černého.

 

V dalším zápase jsme přivítali na domácí půdě rozjetou Ratboř, s cílem uhrát nějaký ten bod.

Bohužel tento cíl dostal vážné trhliny již ve druhé minutě, a to, když mě rychlonožka Zděnek v souboji jeden na jednoho nechal přeběhnout balón, aby ho následně z voleje napálil za bezmocného Douděru. V osmé minutě bylo ještě hůře, a to, když po vrácené standardce na přední tyči uklidil balón do sítě úplně volný Hrstka, dva nula pro Ratboř. V následujících minutách přicházely další šance Ratboře, Douděra však zavřel bránu a dával nám tak naději na to, se zápasem ještě něco udělat. V dalších minutách jsme naši hru zlepšili a začali jsme kontrolovat balón, bohužel bez vážnějšího ohrožení hostující brány, a tak stav nula dva vydržel až do poločasu.

 

Když je šancí pomálu je potřeba být efektivní!

Druhý poločas jsme začali výrazně lépe a dobrých pětadvacet minut jsme byli lepším týmem, do šancí jsme se však dostávali spíše sporadicky, přesto nějaké přišly. Největší měl Dostál, který se po přihrávce od Kozla, zjevil osamocen před Lebedou, z voleje však těsně přestřelil. Nejtěžší zákrok zápasu pro Lebedu připravil D. Chvojka z trestného kopu, hostující gólman však své mužstvo podržel. Postupem času jsme začali více a více odpadat a místo tlaku na hostující bránu, začali přicházet tutové šance Ratboře. Jelikož Ratbořští již nedokázali využít ani ty nejvyloženější šance, tak zápas skončil z našeho pohledu nula dva, opět bez vstřelené branky na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Gratuluji Ratboři k vítězství, zaslouženě vyhrála, my se musíme poučit a v dalších zápasech hlavně již neinkasovat hned v prvních minutách, hrát do zavřené obrany nám pak dělá problémy. Příští týden jedeme na náš neoblíbený nedělní výlet do Nučic, tak snad něco uhrajeme.




Počet diváků: 68. Rozhodčí: Hron Karel - ŠAŠMA Milan (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích