1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Chvojkové dokonali obrat Krakovan v Cerhenicích!


Branky


12

Na šance strhující zápas byl k vidění v Cerhenicích. Domácí přivítali ambiciozní Krakovany a necelých sto diváků mohlo sledovat velice zajímavou podívanou, kterou nakonec rozsekli bratři Chvojkové z Krakovan. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvonění břeven

I tentokráte nám vhled do zápasu nabídne prostřednictvím povedeného textu obránce Krakovan Ondra Černý.

 

K dalšímu zápasu jsme zavítali do Cerhenic, odkud jsme si chtěli odvést zpět ztracené body z minulého domácího zápasu. Utkání pro nás začalo nejhůře jak mohlo, po faulu nefaulu nachytal Špinku v bráně Charouzek svým centro-lobem, a tak jsme již ve druhé minutě prohrávali jedna nula. Domácí se následně zatáhli a soustředili se na bránění a rychlé protiútoky. Bránění není však jejich nejsilnější stránka, a tak jsme se dostávali do poměrně zajímavých příležitostí, bohužel po dvou hlavičkových zakončeních se rozezvonila pouze břevna. Těsně před pauzou selhal ve stoprocentní příležitosti Sixta, který místo prázdné brány trefil brankáře Kuna. Na druhé straně mohli domácí navýšit své vedení po rychlých přechodech, naštěstí pro nás finální fázi neřešili dobře a nedostali se tak ani k pořádnému zakončení, poločas tak skončil jedna nula z pohledu domácích.

Jak je důležité míti bratry Chvojky

Na začátku druhého poločasu jsme pokračovali ve spalování šancí, někdy jsme až nevěřili, co nejsme schopni proměnit, trpělivě jsme však pokračovali v tlaku a věřili jsme, že nám tam něco spadne. Dočkali jsme se v pětašedesáté minutě, a to, když jsem vybojoval balón pro Sixtu, který ho posunul na Davida Chvojku a ten ranou jako z kanónu nedal Kunovi žádnou šanci jedna jedna. O chvilku později si mohli vzít vedení zpět domácí, a to když se opět pokoušeli lobovat Špinku, ten se však protentokráte nenechal překvapit. Ve zbytku utkání pokračovala naše střelecká nemohoucnost, a tak to vypadalo, že se budou kopat penalty, které však v nastavení odmítl Lukáš Chvojka, který využil zmatku v domácích řadách a svou ranou odstartoval explozi radosti našich fanoušků. Zbytek nastavení jsme si již pohlídali, a tak zápas skončil 1:2 z pohledu domácích, pro které je to další ztráta v nastavení.



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: S výsledkem jsme spokojeni, máme tři body, které jsme si zasloužili, mohly být však s větším klidem, kdybychom proměnili alespoň polovinu našich šancí, které jsme měly. Příští týden nás doma čeká našláplá Ratboř, na kterou však umíme, tak uvidíme, kdo se bude radovat.



Sestavy


Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - P. Charouzek [-] (40. J. Vlk [-] ) , T. Mojko [-] (38. J. Novotný [-] ) , J. Čerych [-] , J. Puk [-] , J. Čerych [-] (91. A. Janeček [-] ) , T. Basarab [-] , D. Nykodym [-] , K. Charouzek [-] , L. Hart [-] , P. Gacka [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - A. Dostál [-] , L. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , D. Chvojka [-] , P. Myška [-] , M. Věříš [-] (71. V. Novotný [-] ) , T. Sixta [-] , O. Černý [-] - D. Horák [-] (78. R. Mochari [-] )

ŽK: 62. J. Vlk , 76. J. Čerych - 23. A. Dostál , 33. P. Kozel , 42. P. Myška , 93. D. Chvojka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: LÖWE Miloš - SEMERÁD Josef (N), ŠINDELÁŘ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Lukáš Chvojka
Tip experta: výhra hostů

Nerad mluvím o našem zápase dopředu, ale doufám, že dokážeme odčinit domácí prohru a odvést si z venku další 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Nerad mluvím o našem zápase dopředu, ale doufám, že dokážeme odčinit domácí prohru a odvést si z venku další 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů