Ratboř srazila Novou Ves pěti góly! + FOTO


Branky


10

Pět branek a několik povedených individuálních výkonů nabídl zápas domácí Ratboři s Novou Vsí. Zaujaly především dvougolové výkony Hrstky a Zdeňka, nebo skvělé zákroky hostujícího Hrabáka v brance. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O dva

Zápas začal opatrněji, ale od prvních vteřinek bylo jasné, že větší držení míče bude mít domácí tým, který ihned započal obléhání hostující branky. Necelých osmnáct minut nepotřeboval rozhodčí Klíma svůj pověstný zápisník, jelikož prvním zápisem do statistik byl až gól Zdeňka v 18. minutě. 

 

O minutu později se hlavnímu rozhodčímu objevilo v kolonce žlutých karet dvakrát příjmení Vokřál. Jak Lukáš, tak Jan obdrželi žluté napomenutí.

 

Ratbořští se však hnali za dalšimi brankami. Důkazem toho byl zásah Hrstky ve 33. minutě, kterýžto uzavřel poločasové skóre na 2:0 pro domácí Ratboř.

Dominance

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako končil ten první. Ratboř okupovala většinu zeleného pažitu a dostávala se do šancí. Dominanci potvrdil chvilku po začátku druhého dějství domácí rychlík Hrstka. Jednalo se o druhý gól v zápase pro zkušeného třicátníka, jehož hlavní devizou je rychlost a zakončení.

 

Nažhavení domácí se nepřestávali hnát za dalšími brankami, ale nutno zmínit, že výrazně naráželi na výborného Hrabáka v hostující bráně, několik jasných brankových příležitostí výborně zlikvidoval a velkou měrou se podílel na faktu, že obdržených branek nakonec nebylo ještě víc. Ale zpět k zápasu...

 

Zhruba dvacetiminutovou pasáž bez branek utnul čtvrtým gólem domácích Vohnický, na kterého o pár minut později navázal svým druhým gólem v utkání Zdeněk.

 

Více branek nepadlo a domácí Ratboř tak zvítězila 5:0 a zapsala tak druhou výhru v sezoně, zatímco Nová Ves je po prvních dvou kolech s jednou remízou v na sestupových příčkách.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Trenér Tomáš Kratochvíl: Utkání jsme zvládli na jedničku. Dvě branky v první polovině nám přinesly větší pohodu na kopačky. Soupeř mohl snížit z ojedinělé šance, ale další zásahy ve druhém dějství potvrdily naši dominanci na hřišti. Hra byla pod naší taktovkou a převážně se hrálo na polovině soupeře.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klíma Miroslav - SEMERÁK David (N), HRON Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích