Ratbořští vyzráli na fantoma Havránka v brance Kouřimi až v penaltovém rozstřelu! + FOTO


Branky


9

Do města proslulého historickým skanzenem dorazila Ratboř. Zápas, který nabídl po většinu času dominanci hostujícího týmu, nakonec nabídl rozuzlení až v kopech z pokutové značky. Jak se klání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal umí být krutý

První polovina poločasu byla pod taktovkou Ratboři. Dny otevřených dvěří a nedorazů v domácí obraně s vypjetím všech sil kouřimských však dlouho nekončili inkasovanou brankou. Tlak Ratboři buď končil dlouhým odkopem někoho z domácích borců, nebo vše lapil brankář Havránek, toho dne hrdina zápasu.

 

Když výběru trenéra Kratochvíla k brance nepomohla ani možnost zahrávat pokutový kop, fotbalový pánbůh se pravděpodobně rozohnil a potrestal hostující bohorovost v zakončení. Ve 20. minutě totiž využil ojedinělý brejk domácích Dufek a poslal Kouřim do vedení. Naneštěstí pro domácí, Dufek se při zakončení zranil a musel ho vystřídat mladík Hampl. Sestava se domácím rozsypala během chvilky. Do konce prvního dějství se totiž zranil ještě Pop a Jirků. 

 

I přes velké množství šancí se hostujícímu týmu okolo kapitána Kemzi vyrovnat nepodařilo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

Smůla prolomena

Ve druhém dějství se hostům přeci jen podařilo vsítit branku.V 53. minutě se trefil Zdeněk a srovnal skóre zápasu. Poté přišel další nešťastný moment pro domácí tým. Za řeči se po dvou žlutých kartách nechal vyloučit Tománek a vzápětí otočil skóre po dorážce z pokutového kopu útočník Svoboda. 

 

Hosté se snažili využít početní výhody, ale domácí se zatáhli a čekali, co se bude dít. Najednou však z čista jasna vyvezl míč domácí stoper Procházka a z dobrých třiceti metrů srovnal na 2:2.

 

Hosté však nadále bušili do obrany Kouřimi, avšak výborný Havránek další inkasovaný gól zkrátka odmítal povolit. Zápas tak dospěl až do penalt.

Penaltová loterie

V penaltách byli úspěšnější hosté, rozhodující pokutový kop provedl Radek Biško.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Vedoucí Martin Snížek: Prvních 25 minut jsme byli v obrané fázi jako na kolotoči. Hosté nás naprosto přehrávali, dostávali se do vápna my jsme s vypětím všech odkopávali po závarech nebo všechno, včetně penalty, pochytal Havránek. Pak nám vyšel brejk a Dufek nás poslal do vedení. Jenže se u toho zranil, za pět minut ho následoval Pop a za dalších pět Jirků. Sestava se nám rozsypala během pár minut, hráli jsme strašně, ale do kabin jsme šli s vedením 1:0. Hosté ve druhé půli, z jejich tak desáté vyložené šance, vyrovnali, Tománek se nechal za řeči vyloučit a hosté, po dorážce z penalty, dali na 2:1. V tu chvíli to hrozilo debaklem, jenže my jsme se zatáhli, hosté ubrali z aktivity a odolávali jsme. Pak vyvezl ze stopera míč Procházka, natáhnul ze třiceti metrů a bylo 2:2. Zbývající minuty jsme s vypětím všech sil ubránili, v penaltách byli úspěšnější hosté. Byla to z naší strany bída, můžeme děkovat Havránkovi, že chytil tak deset gólů. Hosté hráli velmi dobře a stejně jako po jarním vzájemném zápase asi moc chápou, že u nás nevyhráli.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KOSMATA Daniel (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích