D. Kuchař 15. (vl.)
S. Uman 24.
S. Uman 28.
S. Uman 66.
4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólový guláš ve Štítarech okořenily dvě červené karty! + VIDEO


Branky


15. D. Kuchař (vl.) , 24. S. Uman , 28. S. Uman , 66. S. Uman - 13. T. Jelínek , 82. D. Pych , 85. L. Kmoch
9

Polepy, které jsou nováčkem Okresního přeboru, přijeli do Štítarského údolí. Zatímco Polepští koně se museli obejít bez několika klíčových hráčů, chyběli například Slezák, Sixta, či Dvořák, Štítarům chyběl jen kapitán Hoření. V prvním poločase se podařilo domácím otočit skóre a přenést si vedení do druhého dějství, které však, díky zlepšené hře Polep, nakonec nabídlo dramatickou koncovku se šťastným koncem pro domácí Štítary. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat

Prvních deset minut bylo ve znamení "kopané". Žádnou vážnější šanci diváci neviděli, avšak náznaků gólových přílěžitostí bylo jako hub po dešti. Více ze hry měli domácí. 

 

První vážnější šanci si vypracovaly Polepy. Milichovský prostrčil míč na Kmocha, jehož střelu výborně vychytal Lepší. Hosté však nemusela nevyužitá šance mrzet dlouho. Z následného rohu posadil Milichovský míč na hlavu Jelínka, který hlavou zatloukl míč za bezmocného Lepšího. 0:1

 

Vedení Polep však nevydrželo příliš dlouho. V 15. minutě se míč odrazil, pravděpodobně do offsidu, nabíhajícímu Hetclovi, ten poslal prudký přízemní centr do vápna, který si nešťastně srazil do vlastní branky jinak výborně hrající Kuchař. 1:1 Rozhodčí Černý totiž posoudil hraní hostujícího obránce jako vědomé, a tak se o offside jednat nemohlo. 

 

Zápas potom nabral docela slušné tempo a diváci se v horkém počasí několikrát hráči zvedli ze sedaček. 

 

Ve 24. minutě hezky prostrčil míč Hetcl na Samuela Umana, a ten tváří v tvář Hruškovi uspěl. 2:1

 

Další gól Štítar mohlo po výborné průnikovce mohl přidat v úniku Kršňák, ale ukvapil se a trefil přímo prostředek brány, kde stál připravený Hruška.

 

Hned o pár vteřin později mohlo být srovnáno. Hostující Sladký na pravém beku výborně odcentroval do vápna, kde Milichovský jen těsně hlavou nedosáhl.

 

Ve 27. minutě zkompletoval hattrick asistencí domácí Hetcl, když přesnou šajtlí našel ve vápně Samuela Umana, kterýžto se v těchto situácích nemýlí a ani tento případ nebyl výjimkou. 3:1

 

Posléze se zápas vyrovnal a šancí výrazně ubylo. Poslední velkou brankovou příležitostí byla Hynkova střela po centru z pravé strany, naneštěstí pro Polepy trefil jen připraveného Lepšího v domácí bráně. 

 

 

Červená (ne)vrací do hry

Druhé dějství odstartovalo vyloučením domácího Hetcla. V 52. minutě totiž rozhodčí Černý nejprve pustil ostrý zákrok na Miškovského, aby o vteřinu později odpískal další ostrý faul na Vláška. To se nelíbílo právě Hetclovi, kterýžto, dle zápisu o utkání, nejprve vyhrkl, že šlo o jasný faul, aby poté rozhodčímu sdělil, ať se naučí pískat. Hlavní rozhodčí tento výstup ocenil dvěma žlutými kartami a červenou navrch. Polepy tak čekala příjemná přesilovka, nebo ne?

 

Přesilovka nakonec trvala jen tři minuty. V 57. minutě se totiž hra vyrovnala. Vyloučení to bylo vskutku bizarní. Hostující Vojtěch Kruliš nejprve dostal žlutou kartu za řeči, jenže při zapisování do notesu si rozhodčí Černý všiml, že by vůbec neměl být na hřišti, jelikož mu nebylo nahlášeno střídání, načež udělil Krulišovi druhou žlutou a poslal ho do sprch. Pravidlově, stejně jako první vyloučení, zcela regulérní, ale minimálně pro fanoušky dosti úsměvné.

 

Na chvíli byly k vidění jen souboje. Tuto pasáž utnul střelou po dobré kombinaci domácí Rychlík, skákavý projektil neudržel v rukavicích hostující brankář Hruška a dorážející Samuel Uman měl při zkompletování hattricku snadnou práci. 4:1

 

V 72. minutě došlo k vynucenému střídání. Zraněného Milichovského nahradil brankář Hruška, což znamenalo, že do branky musel náhradní brankář Hons. 

 

Když už to vypadalo, že utkání se dohraje v poklidu, udeřili hosté. Pych trefil z přímého kopu krásný gól přímo do šibenice Lepšího svatyně. 4:2

 

A když o 3 minuty později snížil na rozdíl jediné branky pěknou střelou na zadní tyč Kmoch, bylo jasné, že se schyluje k dramatu na závěr vedrem nasáklého utkání.

 

Hektický závěr přinesl jeden závar před domácí brankou, ale jelikož neskončil gólem, domácí Štítary tak vstoupili do nové sezony výhrou 4:3.

 

Posledních 180 vteřin zápasu na videu:

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Máme tři body, ale to je jediné pozitivum tohoto utkání. Naším výkonem jsem hrozně zklamaný. Měřítko snesla pouze pasáž od 20. minuty do konce prvního poločasu, kdy jsme dominovali Jinak byla naše hra nesourodá, rozháraná a chvílemi až dětinská. Naší nedisciplinovaností jsme si zápas úplně nesmyslně zkomplikovali a závěr snad ani nemá cenu komentovat. To je pořád stejná písnička... Přestože bych se měl po výhře radovat, mám akorát zkaženou náladu.




Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - F. Jonáš [-] (90. O. Nejman [-] ) , J. Miškovský [-] , L. Hetcl [-] , S. Huleš [-] (46. M. Rychlík [-] ) , L. Jedlička [-] , J. Vlášek [-] (76. T. Opolzer [-] ) , S. Uman [-] (76. Š. Růžička [-] ) , B. Uman [-] , M. Kršňák [-] , K. Machurka [-]

TJ Polepy
A. Hruška [-] - D. Kuchař [-] , T. Hynek [-] , M. Dohanič [-] , T. Jelínek [-] , Š. Jindra [-] , L. Kmoch [-] , T. Milichovský [-] , B. Sladký [-] (32. D. Pych [-] ) , V. Kočí [-] , T. Exner [-]

ŽK: 54. L. Hetcl , 81. L. Jedlička - 57. V. Kruliš . ČK: 54. L. Hetcl - 57. V. Kruliš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý Martin - KOZDERA Karel (N), DVOŘÁK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů