1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat Krakovan ve Velkém Oseku!


Branky


9

K zápasu ve velkém vedru dorazily do Oseka Krakovany. Oba týmy zajímavě posílily a tudíž se očekávalo zajímavé utkání. To se potvrdilo a diváci viděli pohlednou podívanou s tříbodovým koncem pro hosty z Krakovan. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat

Vhled do zápasu nám nabídl povedeným textem hostující bek Ondra Černý.

 

Ve svém prvním mistrovském zápase jsme zavítali na půdu Velkého Oseku. V prvním poločase jsme se spíše trápili, nedařily se nám lehké přihrávky a hodně jsme nakopávali a když už se zdálo, že se dostaneme do zakončení, tak jsme nezvládli finální přihrávku. Za zmínku stojí pouze akce Lukáše Chvojky, který po svém průniku z ostrého úhlu těsně minul a akrobatické zakončení Dostála, které domácí vykopávali z brankové čáry. Na druhé straně se domácí před Douděru moc nedostávali, přesto šli ale do vedení. Po vrácené standardce ve dvaačtyřicáté minutě využil naší špatné komunikace domácí Adam Novák, který se štěstím propasíroval balón do sítě.

 

Více branek již nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí hráče.

Klíčový tah trenéra

O poločase se náš lodivod „čutka“ Chlád rozhodl šáhnout do sestavy, a to, když za Sixtu posla na plac Davida Chvojku, který se posunul do středu zálohy, odkud na hrot putoval jeho brácha Lukáš, toto rozhodnutí se později ukázalo jako naprosto klíčové. Domácí obránci měli rázem velké problémy s pohybem L. Chvojky, což již v padesáté minutě vyústilo ve vyrovnávací branku, kterou na hraně sebeobětování vstřelil právě L. Chvojka. Pokračovali jsme ve zlepšené hře, zatímco domácí více a více odpadali, čehož v třiašedesáté minutě využil Dostál, který ze svého nájezdu přesnou střelou k tyči zvýšil na dva jedna pro nás. Domácí napjali všechny své zbylé síly a hnali se za vyrovnáním, bohužel pro ně se do šancí nedostávali, a tak jsme hrozili spíše my z rychlých protiútoků, bohužel bez využití až do osmdesáté minuty. Centr Kozla sklepl Věříš pod sebe na Dostála, který přesnou střelou zvýšil na tři jedna. Po tomto gólu se zápas již jen v poklidu dohrával a my si tak odvážíme první body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Obránce Ondřej Černý: V úporném vedru jsme vyhráli na půdě Oseku za tři body, takže s výsledkem panuje spokojenost. Na předvedené hře by se mouchy určitě našly a to zvláště v prvním poločase, do dalších zápasů se ale budeme určitě už jen a jen zlepšovat, a tak věřím, že příští týden výsledkově úspěšně navážeme doma proti Tuchorazi.




Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
M. Legr [-] - Z. Novák [-] (69. T. Tůma [-] ) , A. Šátek [-] , M. Svoboda [-] - T. Kalaš [-] , A. Novák [-] (65. M. Černý [-] ) , J. Žilka [-] , M. Koška [-] - F. Řehák [-] (46. J. Koška [-] ) , A. Hushcha [-] , S. Karban [-] -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Dostál [-] , L. Chvojka [-] , R. Mochari [-] (86. V. Novotný [-] ) , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , T. Sixta [-] (46. D. Chvojka [-] ) , P. Myška [-] , M. Věříš [-] (90. V. Šanc [-] ) , M. Kutil [-] , O. Černý [-]

ŽK: 14. Z. Novák , 74. A. Šátek , 79. M. Koška , 87. J. Žilka - 47. P. Kozel .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Hron Karel - HOŠEK Václav (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů