Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek a červená karta v duelu Libodřic a rezervy Českého Brodu!


Branky


9

Pět branek a slovní rozepře přinesl souboj ambiciozních týmu Libodřic a rezervy Českého Brodu. Na šance vyrovnané utkání, avšak skóre hovoři o opaku. Lekce z produktivity a smůla stála domácí všechny 3 body. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance

Bylo to střet dvou rozdílných světů. Zatímco domácí sázejí spíše na zkušenejší hráče a střelce Pánka vepředu, hosté mají většinu hráčů mladších ročníků, některé ošlehané starty v divizním áčku Brodu.

 

Začátek poločasu byl vyrovnaný, ale první uděřili hosté. Ve 36. minutě se trefil osmnáctiletý Částka a poslal tak Brod do vedení 1:0.

 

Náznaky šancí se domácím do konce poločasu nepodařilo využít a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty.

 

Emoce a góly

Hostující trenér udělal do druhého dějství jednu změnu. Černého nahradil Vokáč. Tento tah se o pár minut později projevil jako vskutku prozíravý. Vokáč totiž v 63. minutě trefil přesně a poslal svůj tým již do dvoubrankového vedení.

 

Posledních dvacet minut zápasu bylo pod taktovkou hostů. Postupně se trefili Doležal, Kozlíček a skóre uzavřel Smejkal. Když už to vypadalo na konec zápasu, odehrál se ještě jeden výrazný moment. Domácí Dittrich po slovní rozepři vytrhl vedoucímu hostujícího mužstva kelímek z ruky a zahodil ho směrem do hřiště. Za to následovala přímá červená karta od rozhodčího Hoffmanna. Červená karta byla definitivní tečkou za zápasem. Hosté zvítězili 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Takový start do sezóny jsem si tedy nepředstavoval. Klukům bych nic nevyčítal i když jsme prohrávali a prohrálo se. Ale takový výsledek a konec zápasu, co jsme dnes předvedli jsem snad od nás ještě nikdy neviděl. Zápas byl podle mého po celou dobu vyrovnaný a na šance jsme byli možná i lepší. Ale bohužel dnes bychom branku nedali ani kdybychom hráli do půlnoci. Posledních 20 minut byl od nás faul na fotbal a výsledkem bylo konečných 5 obdržených branek. Většina hráčů, než aby hrála hledá chybu u sebe, kecá s rozhodčím nebo s fanoušky a nesoustředí se na hru a potom to vypadá, jak vypadá. Jinak musím uznat, že Brod má velice kvalitní tým a dnes předvedl velice dobrý výkon a myslím, že se s ním musí počítat do vyšších pater tabulky. My si musíme sednout na prdel a začít víc makat než kecat. Takhle by to jinak dal nešlo!




Sestavy


FK Libodřice
R. Maxian [-] - J. Košík [-] , M. Pánek [-] , L. Pohanka [-] , M. Hovorka [-] , J. Kovařík [-] , M. Matějka [-] (80. L. Lanc [-] ) , V. Dittrich [-] , P. Batelka [-] , P. Škopek [-] (39. F. Krejčí [-] ) , V. Patočka [-]

SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - J. Černý [-] (46. M. Vokáč [-] ) , M. Částka [-] (65. M. Kohout [-] ) , M. Šermauer [-] , T. Čermák [-] (61. T. Miňovský [-] ) , J. Nekolný [-] , Z. Šmejkal [-] , M. Doležal [-] , J. Čurgali [-] (54. M. Kozlíček [-] ) , J. Bouma [-] (68. M. Kratochvíl [-] ) , M. Kohout [-]

ŽK: 5. J. Kovařík , 55. V. Dittrich , 62. F. Krejčí , 79. M. Pánek - 33. J. Nekolný , 53. M. Kohout , 79. M. Kozlíček . ČK: 89. V. Dittrich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOFFMANN František - MLÁZOVSKÝ David (N), ŠMEJKAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů