M. Holánek 40. (vl.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černí kůň letošního ročníku? Domácí kladiváři z Hamrů byli obráni o všechny body hosty z Březí-Březského


Branky


40. M. Holánek (vl.) - 47. M. Musil , 79. S. Tvarůžek
16

První poločas byl ještě pod taktovkou kladivářů, ten druhý na svou stranu však zvrátili hosté z Březí-Březského, podle jednoho tipéra černí koni soutěže... O vlastním gólu, neproměněné penaltě a průběhu zápasu "o každý cenťák" si můžete přečíst už nyní!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól

Domácí Hamry mohly otevřít skóre hned v první minutě, ale hlavička Dominika Havlíka z rohu šla těsně nad. Další pokusy domácích pochytal brankář hostí nebo končily mimo bránu. Hamry uzamčely hosty z Březí-Březského ve vlastním vápně a to vedlo k příležitostem. V 38. minutě byl ve vápně faulovaný domácí Volkan Öner a penaltu si vzal Tomáš Novotný, ale netrefil ani bránu. Domácí kladiváři se tak dočkali až ve 40. minutě, když si střílený centr Davida Russa nešťastně srazil Holánek do vlastní branky - 1:0. Nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí nedošli k vítězství, jelikož hosté se do větší šance za poločas nedostali.

Obrat hostí

Do druhého poločasu ovšem Březí nastoupilo jako úplně jiné mužstvo a hned na začátku se po závaru po centru Dostála prosadil Musil a vyrovnal na 1:1. Poté byli aktivnější hosté a domácí nemohli najít odpověď. V 79. minutě po samostatném úniku dokonal obrat Tvarůžek - 1:2. Posledních 10 minut domácí tlačili alespoň na vyrovnání, ale jejich akce byli neúspěšné, jelikož chyběla kvalita v zakončení, a tak hosté odcházeli hosté ze hřiště se všemi třemi body.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (útočník): První půle nebyla herně špatná, ale neřešíme dobře finální fázi. V druhé půli byli hosté dokonce i lepší, což by se nám nemělo stávat. Musíme zapracovat na útočné i obranné fázi.

TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Co jsme očekávali, tak se stalo. Zápas na malém hřišti plný soubojů o každý cenťák. První půlku na nás domácí vlítli a celkem nás zamčeli v naší šesnáctce. Šance co jsme měli, jsme nevyužili, tak velký tlak domácích vyústil nejprve v neproměněný pokutový kop a poté bohužel ve vlastní gól. O poločase byl třesk v kabině a do druhé půlky jsme na hřiště přišli jako úplně jiné mužstvo. Domácí jsme ve všem přehráli. Krásný gól po centru Dostyho dal Matěj Musil a poté domácím všechny naděje na body sebral Standa Tvařůžek, který samotný nájezd na gólmana zakončil s ledovým klidem. Týmovým výkonem jsme to zvládli a hráč zápasu by si zasloužil být každý, ale nominuji dva Dostál, Urbánek, na hřišti nechali opravdu všechno.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - D. Havlík [-] , D. Russ [-] , D. Dobrovolný [-] (62. P. Hron [-] ) , V. Öner [-] (69. A. Zátopek [-] ) , V. Podsedník [-] , M. Gabaš [-] , F. Chlubna [-] (76. M. Srnský [-] ) , V. Franěk [-] , T. Novotný [-] , P. Vašek [-] (69. J. Culek [-] )

TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - P. Jelínek [-] , R. Šmarda [-] , M. Holánek [-] , J. Jobánek [-] - O. Broža [-] (58. R. Štěpánek [-] ) , M. Musil [-] , P. Drápela [-] , M. Sysel [-] - D. Urbánek [-] (77. S. Tvarůžek [-] ) , D. Dostál [-]

ŽK: 78. T. Novotný , 89. M. Srnský - 37. P. Jelínek , 38. R. Šmarda , 42. M. Musil , 78. D. Dostál .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Šula Petr - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Březí-Březské je za mě černý kůň soutěže a tipuji že budou do TOP 3. Pokud přijedou do Hamrů v plné síle, myslím si že minimálně bod zde uhrají.

Tip experta: výhra domácích

Hamry napraví ztrátu z minulého zápasu a dojdou si pro tři body.