3:3
(2:2)
25. P. Bajer
29. J. Novák (vl.)
47. J. Kolouch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělení bodů v Radešínské Svratce


Branky


16. I. Plhal , 30. J. Hamřík , 90. L. Buřval - 25. P. Bajer , 29. J. Novák (vl.) , 47. J. Kolouch
17

Divácky atraktivní zápas dvou týmů středu tabulky skončil vyrovnaným skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas zápasu mezi Radešínkou a Křižanovem nabídl divákům spoustu vzrušení. Všechno začalo v 16. minutě, když se domácí tým se ujal vedení, kdy Plhal poslal míč do sítě soupeře. Nicméně hosté brzy odpověděli. V 25. minutě vyrovnal Bajer a o čtyři minuty později si hráč Radešínské Svratky nešťastně srazil míč do vlastní branky, čímž poslal Křižanov do vedení 1:2. Odpověď domácích ale přišla okamžitě a Hamřík ve 30. minutě srovnával na 2:2. Obě mužstva pokračovala ve svých útocích, ale do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo.

Druhá půle s dramatickým závěrem

Na začátku se druhé půle se hosté se opět dokázali ujmout vedení, když v 47. minutě Kolouch poslal Křižanov do vedení 2:3. Domácí se však nevzdávali a posledních deset minut zápasu se snažili o vyrovnání. Jejich úsilí nakonec vyústilo v dramatický závěr, kdy v posledních okamžicích zápasu Buřval vyrovnal na konečných 3:3. Obě mužstva si tak po divácky záživném zápasu odnesla zasloužený bod.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Jiří Sochor (trenér): Zápas nabídl spoustu šanci obou týmů, hosté nám dělali problém svoji rychlosti a souhrou. Posledních 10 minut jsme hosty zavřeli na jejich půlku ale bylo z toho jen vyrovnání. Remíza zasloužená pro oba týmy.

SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Ofenzivní zápas, který se musel divákům líbit. Na obou stranách byla k vidění řada šancí, důležitou roli hráli vítr a rozhodčí Hromádka. Vítr pomohl domácím, kteří nás i díky němu druhou půli poměrně dost tlačili a z tohoto pohledu si body jednoznačně zasloužili. Pan Hromádka nepomohl nám, když za stavu 2:3 byla na Patrika Bajera jasná penalta, "cvaknutí" kopaček bylo slyšet doslova a dopísmene přes celé hřiště. Druhý políček nám pak uštědřil v momentě, kdy ohlásil poslední půlminutu zápasu a nechal domácí zahrát ještě dvě akce, po poslední z nich Svratka vyrovnala.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
J. Vařejka [-] - J. Nejedlý [-] , J. Hamřík [-] , L. Buřval [-] , I. Plhal [-] , J. Chrást [-] (63. P. Šustáček [-] ) , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] , J. Novák [-] (57. T. Kříž [-] ) , P. Sochor [-] , J. Hájek [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Petr [-] , M. Broža [-] (80. M. Sklenář [-] ) , J. Kolouch [-] , L. Burian [-] (72. M. Veselský [-] ) , L. Anděl [-] , T. Plocek [-] , J. Milota [-] , P. Bajer [-] , J. Švejda [-] , J. Mužátko [-] (64. B. Horníček [-] )

ŽK: 78. P. Bukáček , 82. P. Sochor - 39. L. Burian , 57. J. Švejda , 90. B. Horníček .
Hráči zápasu: L. Buřval , J. Hamřík - P. Bajer , J. Kolouch .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - SKRYJA Libor (N), KLIMEŠ Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Remízový zápas. Křižanov se nám na jaře rozjel, ale Radešínka už ho doma přibrzdí a body si soupeři rozdělí.