Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry plní roli favorita a poráží béčko Křižanova!


17

Hamerští kladiváři si připsali dalších šest vstřelených gólů. Křižanov ale o tolik nezaostával a nakonec vstřelil góly tři. Přečtěte si o vyrovnaném průběhu! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry plní roli favorita

Domácí kladiváři vstoupili do utkání aktivně a plnili roli favorita. Hned ve druhé minutě potáhl míč po lajně Radek Koutník a do prázdné brány předložil pro Petra Danka - 1:0. V 15. minutě posunul opět Radek Koutník do úniku Dominika Havlíka a ten z první obstřelil brankáře na 2:0. Ve 28. minutě se po závaru z rohu prosadil hostující Procházka - 2:1. Tímto gólem hosté dostali domácí pod tlak a snažili se o vyrovnání. To domácí nakonec nedopustili a poločas tak skončil o gól.

Penalta a další góly

Na začátku druhé půle byl ve vápně faulovaný Dominik Havlík a pokutový kop proměnil bezpečně Tomáš Novotný na 3:1. V zápětí v 51. minutě obral Dominik Havlík stopera hostí a pěkným obloučkem zvýšil na 4:1. V 55. minutě se opět po standardní situaci odrazil míč k Horníčkovi a ten snížil - 4:2. Hned z rozehrávky poslal pěkný centr do vápna Petr Vašek, ten našel hlavu Petra Danka a bylo to 5:2. V 80. minutě přišla penalta i na druhé straně a Procházka mířil přesně - 5:3. V závěrečných minutách mohli domácí přidat ještě více branek, ale ani Lukáš Dobrovolný ani Martin Soukup míč do sítě nedokázali dostat a tak zůstalo u pěti vstřelených branek na straně domácích.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili výborně a rychle vedli o dvě branky. Poté jsme z ojedinělé akce inkasovali a hosté vycítili šanci, tuto pasáž jsme hráli špatně. Na začátku druhé půle jsme však dali tři góly a prakticky rozhodli o osudu utkání.

SK FC Křižanov B
Martin Homola: Na to, že Hamry budou s Jimramovem bojovat o postup, jsme se drželi statečně. Utekly nám začátky obou poločasů, chyby v obraně prozatím bohužel děláme vyloženě triviální. Na druhou stranu nás nepoložilo ani brzké prohrávání o 2 góly, udělali jsme pár změn v sestavě a kdyby byl poločas 2:2, nemohli být říct domácí ani "ň". Druhý poločas byl v podstatě kopií - opět brzký gól po penaltě, zbytečná chyba na 4:2, ale opět jsme to nezabailili a byli jsme domácím rovnocenným soupeřem. Z naší strany vyčnívaly skvělé výkony dorostenců J. Horníčka a D. Plocka.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , P. Hron [-] (65. L. Dobrovolný [-] ) , V. Podsedník [-] (49. V. Öner [-] ) , P. Danko [-] (65. M. Soukup [-] ) , F. Chlubna [-] , R. Koutník [-] , M. Gabaš [-] , T. Novotný [-] , K. Suský [-] (49. I. Sojma [-] ) , P. Vašek [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Burian [-] , B. Horníček [-] (57. L. Burian [-] ) , M. Broža [-] (20. D. Plocek [-] ) , M. Procházka [-] , J. Endlicher [-] (70. M. Sklenář [-] ) , M. Veselský [-] , A. Burian [-] (57. T. Frantl [-] ) , J. Horníček [-] , J. Švejda [-] , J. Mužátko [-]

ŽK: 48. V. Podsedník , 52. M. Gabaš , 69. I. Sojma , 73. V. Öner - 53. A. Burian , 58. L. Burian , 75. M. Sklenář .
Hráči zápasu: P. Danko - B. Horníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - LÓŽI Jakub (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Málo kdo bude moci konkurovat loňskému účastníkovi I.B. třídy. Zde jasná výhra domácích. Havlík hattrick.

Tip: výhra domácích

Hamry další z aspirantů na bednu v letošní sezoně. Potvrdí roli favorita a vyhraje.

Tip: výhra domácích