V. Hýl 29.
1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Houba s hattrickem a Hudeček předčasně ve sprchách


Branky


29. V. Hýl - 3. J. Houba , 20. J. Houba , 45. R. Michek , 54. J. Houba , 65. T. Pecina
5

Tuněchody se posunuly až na osmou pozici, když teď třikrát po sobě zvítězily a braly tak devět bodů. Mají skóre 12:21 s devíti body. Příští utkání sehrají s lídrem tabulky v Miřeticích. Nasavrky mají pouze jednu výrhu a skóre 9:23, momentálně jsou na předposledním místě. Příští utkání přivítají na domácí půdě Chroustovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Houba vstřelil dva rychlé a důležité góly, přišla také červená karta

Do zápasu vstoupil lépe hostující tým, který potřeboval v tomto utkání vyhrát. Tlak hostí vyšel na jedničku, protože už po třech minutách se mohli radovat z prvního gólu, který vstřelil Houba. Netrvalo moc dlouho a hosté se mohli radovat z dvoubrankového vedení, když se opět trefil Houba a s domácím týmem to nevypadalo moc dobře. Přeci jen se po devíti minutách dostali zpět do hry, když se po nedorozumnění mezi hostujícím brankářem a stoperem dostal k míči kapitán Hýl a snížil stav utkání na 1:2. Ve 36. minutě přišel zlomový okamžik, a to když byl předčasně vyloučen Hudeček, který po žluté kartě viděl kartu červené barvy. Poté měl každý tým pár náznaků ke vstřelení gólů, jenže oba brankáři své týmy podrželi. Bubák ale svůj tým nepodržel dokonce první poločasu, protože přišla další branka hostí, kterou vstřelil Michek a opět dostal svůj tým do dvoubrankového vedení, 1:3. Po gólu se hlavní rozhodčí rozhodnul odpískat první poločas, a tak do kabin šli veselejší hostí, kteří po půlce utkání vedou 1:3.

V deseti byli bez šance

Do druhého poločasu nastoupili domácí o deseti, což bylo do konce utkání znát. Domácí se převážně jen bránili a na řadě byli hosté, kteří za pár minut přidali další branku na 1:4, autorem gólu byl opět Houba, jenž si v tomto utkání připsal hattrick. Neubylo ani deset minut a hosté přidali pátou branku, a to zásluhou Peciny. Domácí tým hrající o deseti neměl ve druhém poločase takřka nic, a tak jsou po vítězné vlně opět bez bodu. To Nasavrky si touto výhrou připsaly první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Do zápasu jsme vstoupili lépe. Soupeře jsme zatlačili a dali v úvodu dvě branky, což nás uklidnilo. Poté přišla naše chyba, po které jsme jednu branku obdrželi. Červená karta celý zápas zlomila, protože poté už jsme hráli jenom my a přidali další branky. Jsme rádi za první tři body.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] (62. O. Šulc [-] ) - D. Radouš [-] , J. Hudeček [-] , R. Synek [-] , M. Hanko [-] (46. M. Kroutil [-] ) - M. Burdych [-] , M. Šilhánek [-] , D. Douděra [-] (67. P. Vaško [-] ) , P. Pokorný [-] - V. Hýl [-] - M. Adámek [-] (50. J. Prorok [-] )

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] (80. D. Vondráček [-] ) , T. Pecina [-] (76. J. Vojíř [-] ) , T. Novák [-] , D. Švadlenka [-] , V. Losenický [-] , V. Řezníček [-] , R. Pešek [-] , M. Doležal [-] , P. Pecina [-] (74. T. Michek [-] ) , R. Michek [-]

ŽK: 26. J. Hudeček , 80. M. Kroutil - 5. M. Doležal , 33. V. Řezníček . ČK: 36. J. Hudeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - ŠEPS Martin, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Tuněchod vyhrají proti trápícím se Nasavrkům. Po sestupu z vyšší soutěže a interních problémech, které nemají bohužel ani bod.