4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři rychlé góly v prvním poločase rozhodly o vítězi z Kameniček


Branky


6

Kameničky zažívají povedený začátek sezóny, proto taky obsazují čtvrtou pozici se skóre 11:7. Mají čtyři výhry a jednu porážku. Další zápas je čeká tvrdá zkouška v podobě Miřetic. To Nasavrky jsou předposlední a za pět utkání nezískaly ani jeden bod a mají skóre 3:16. V dalším utkání přivítají Heřmanův Městec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé tři branky Kameniček

Kameničky v domácím utkání s Nasavrky našly cestu jak dávat góly, a to kombinací. Obrana Nasavrk se bránila do 19. minuty, kdy poprvé prostřelil brankáře, kapitán Horák, kterému nahrál tvrdým, ale přesným centrem Bureš. Chvíli na to se do kombinace zapojilo více hráčů a Horák se dostal do další šance. Horák si šikovně obhodil míč přes hráče hostí a brankáři Řezníčkovi nedal žádnou šanci k zasažení. Nezpevněná obrana hostí však neudržela ani skóre 2:0 moc dlouho, poněvadž ve 30. minutě vsítil na 3:0 Rybička. Poločas se dohrával v poklidném tempu a bez větších ohrožení branky na obou stranách.

Remízový druhý poločas vzešel lépe pro Kameničky

Hosté začali druhý poločas aktivněji. Měli větší chuť hrát a taky se jim podařil vstřelit gól. Střelcem byl Pešek, který svojí razancí propálil brankáře Bambucha, 3:1. Hra se více vyrovnala, ale domácí začali více tlačit a přibývalo mnoho faulů okolo vápna. V 70. minutě se k volnému přímému kopu postavil střídající Hloušek a svou precizní střelou zvýšil na 4:1. Zápas se po tomto gólu spíše dohrával. Hrálo se převážně ve středu hřiště, kde spíše domácí byli na míči a snažili se tvořit. Nevzešla z toho však další šance ke gólu, a tak zápas skončil zaslouženou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Tomáš Rybička - Útočník: Po minulém nepovedeném zápase jsme zvedli svůj výkon. Začali jsme dávat góly, i když ani tak nebyl výkon adekvátní a máme furt co zlepšovat.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Z našich výsledků je zřejmé, že se nám nedaří a je nás málo, což se ukázalo i v tomto utkání. Nechali jsme si dát rychle tři branky, i když dvě z nich byly po faulu, ale nemůžeme se vymlouvat na rozhodčího. V druhé půli jsme hru zlepšili, ale nic z toho nebylo.



Sestavy


FK Kameničky
M. Bambuch [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (46. D. Adámek [-] ) , M. Adámek [-] (71. Z. Hloušek [-] ) , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] (46. P. Řezníček [-] ) , T. Bureš [-] (64. P. Adámek [-] ) , M. Bureš [-]

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - V. Holec [-] , J. Houba [-] (73. T. Michek [-] ) , T. Novák [-] , D. Švadlenka [-] , V. Losenický [-] , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] , M. Doležal [-] , P. Vykoukal [-] (32. D. Vondráček [-] ) , R. Michek [-]

ŽK: 45. D. Hromádko , 79. J. Nekvinda - 22. M. Doležal , 62. V. Holec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - CIPRYÁN Tobiáš, BUDÍNSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Kameničky se skvělou formou porazí Nasavrky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích