Nezastavitelný Radouš s Motyčkou opět úřadují, brankář Nasavrk měl v zápase co dělat, aby to neskončilo větším rozdílem


Branky


6

Kočí v této sezóně zažívá velice povedený začátek sezóny, poněvadž mají devět bodů z devíti možných. Hodně tomu pomáhá střelecká forma Radouše, který má na kontě pět vstřelených branek. Nasavrky jsou naprostým opakem, protože ty ještě nezískaly ani bod a skóre 1:9 není moc optimální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní zákroky brankářů a gólový Radouš

Třetí kolo mezi Kočí a Nasavrkami doprovázelo několik desítek diváků. Domácí tak byli motivováni vyhrát toto utkání před svým publikem. To Nasavrky přijely v plné sestavě a chtěly ukázat, že fotbal hrát umí. Jenže do utkání vstoupil lépe domácí celek, poněvadž svého soupeře přehrával, a to jak kombinačně, tak i střelecky. Velkou pochvalu by si za první poločas zasloužili oba brankáři, kteří předváděli skvělé zákroky. Nebýt Řezníčka, tak Nasavrky ve 30. minutě prohrávají 3:0. Ve 36. minutě však nastal zlom skvělých zákroku hostujícího brankáře Řezníčka, poněvadž musel poprvé lovit míč ze sítě. Akci po levé straně táhnul Nepovím, který poslal načechraný centr na penaltový puntík, kde se nacházel Capoušek, od něhož se míč odrazil k nabíhajícímu Radoušovi, který si v souboji jeden na jednoho udělal prostor a propálil na zadní tyč Řezníčka, 1:0. Po zbytek první půle to byla spíše přelevaná z jedné strany na druhou, a tak po čtyřiceti pěti minutách hlavní rozhodčí ukončil první poločas.

Dokonaný hattrick a nádherný přímý kop

Během poločasové pauzy si mohli diváci vychutnat chlazené pivo nebo voňavé klobásy. Do druhého poločasu vlétli domácí neskutečným způsobem, protože už po nějakých třiceti sekundách zvýšili svůj náskok na 2:0. Rozehrávka ze středu hřiště od Motyčky, který vybídl nákopem za obranu Nepovíma, jenž poslal z druhého dotyku míč do vápna, kde se nacházel zcela osamocený Radouš, a ten svou střelu umístil mezi tři tyče. O pár minut později se domácí, ale hlavně Radouš dočkal hattricku, který mu z části zařídil Šára, jenž mu na velkém vápně poslal míč do strany do běhu a poté tváří v tvář brankáři vystřelil přímo k tyči, 3:0. Po gólu se hra víceméně vyrovnala, ale přesto se hosté nemohli dostat ke gólové příležitosti. Po dobu 75. minuty si domácí brankář Bukač připsal pouze tři zákroky, ale ty stály za to. Jeden skvěle chycený přímý kop, lob za jeho záda a ještě umístěná střela. V 79. minutě už to pro hosty vypadalo bledě. Čtvrtou branku vstřelil Motyčka, jenž si doslova vymotal soupeře a následně prostřelil míč za záda Řezníčka. To nebylo všechno! V 90. minutě si připsal druhou branku v zápase Motyčka. Dá se říct, že to byla jeho nejhezčí branka v kariéře. Přímý kop ze třiceti metrů si vzal na starost Motyčka, který tvrdou ranou obkroutil obrannou zeď a následně to zapadlo k levé tyči. Sám nevěřil vlastním očím, jak se toto mohlo povést. Povedený zápas Kočí skončil 5:0 a teď se musí soustředit na velkou překážku v podobě Miřetic.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do zápasu jsme šli pozitivně, a to díky publiku, kterému děkujeme za velkou podporu. Měli jsme víc ze hry a soupeře takřka do ničeho nepouštěli. Celý tým šlapal, tak jak má, a proto to skončilo takovým vysokým rozdílem. Další zápas nás čekají Miřetice, kde to nebude vůbec jednoduché.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Do zápasu jsme šli s jedinou taktikou, a to ubránit Radouše, což se nám v prvním poločase docela dařilo, ale ve druhém přišla hned ze začátku velká rána v podobě druhého gólu, což nás úplně rozhodilo a zbytek zápasu byl v režii Kočí. Bohužel jsme se přestali soustředit na bránění Radouše a dopadlo to jak to dopadlo.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - KLAMTA Petr, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Kočí posílilo v útoku, ale i ve středu zálohy. K tomu je v řešení jeden přestup mladého hráče, tím pádem je to jeden z adeptů na zisk mistrovkého titulu.

Tip: výhra domácích