Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nasavkry nenašly proti lék, a tak podruhé za sebou neberou ani bod


Branky


6

Nasavrky v prvním kole prohrály 0:1 proti Křižanovicím, což na rozjezd není až zas taková tragédie. Za to Chrast nasázela osm gólů Tuněchodům a připsala si tak první tři body. Z

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrast si vypracovala dvoubrankový náskok

Utkání začalo z obou stran velice opatrně, jenže poté se hra zpřesnila a otěže převzal hostující tým. Už v 5. minutě se dostali hosté do vedení, a to zásluhou Hausla, který se po standartní situaci dostal k dorážce a svou střelu namířil mezi tři tyče. Hosté měli několik gólových příležitostí, které ale využity nebyly, a tak stále svítilo na tabuli skóre 1:0. Ve 22. minutě se trefil Rejfek, a to bylo opět z dorážky, poněvadž se po standartní situaci k míči dostal právě zmiňovaný Rejfek, a ten se už nemýlil.

Nasavrkám se nepodařilo za druhý poločas snížit a zdramatizovat stav utkání

Druhý poločas se Nasavrky pokusily stav utkání dorovnat, jenže nastal opak. V 57. minutě se Šprongl rozhodnul pro útěk, a to se vyplatilo, poněvadž se hosté dostali do náskoku už o tři branky. Po deseti minutách přišla chyba hostujícího týmu, protože domácí hráč sebral míč jednomu z protihráčů a poté si z hráčů udělal kuželky, které obešel a zakončil. Losenického střela skončila mezi třema tyčema, čímž snížil na 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Musím říct, že mě hra Chrasti velice překvapila, poněvadž hráli moc dobře a my neměli absolutně nic. Zaslouženě jsme prohráli a musíme se soustředit na další zápas.

SK Chrast
Lukáš Hausl - Záložník: Zápas začal s určitým respektem, a to ze strany obou týmů, ale pak se hra zpřesnila, z čehož jsme těžili my. Kdybychom bývali využili všechny své šance zápasem, tak mohl skončit daleko větším gólovým rozdílem. Až na chybu v druhém poločase jsme soupeře k ničemu nepustili. Teď už se soustředíme na další náročný zápas proti Miřeticím.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - V. Losenický [-] , J. Houba [-] , T. Novák [-] , V. Řezníček [-] , D. Švadlenka [-] (46. F. Krpálek [-] ) , R. Michek [-] , D. Hnízdo [-] (46. J. Vojíř [-] ) , R. Pešek [-] , P. Pecina [-] , M. Dostálek [-] (46. V. Stýblo [-] )

SK Chrast
J. Dostál [-] - L. Häusl [-] (77. D. Polanský [-] ) , M. Rejfek [-] (55. M. Šprongl [-] ) , T. Šiba [-] , T. Nevole [-] , H. Steklý [-] (70. T. Kratochvíl [-] ) , D. Málek [-] , V. Steklý [-] , Z. Linhart [-] (59. J. Plosza [-] ) , J. Gregor [-] , M. Drahoš [-]

ŽK: 26. R. Michek , 37. P. Pecina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - HAVEL Marek (N), RÁZEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Nasavrky by měly kousat, ale Chrast hraje velice dobrý fotbal, a na to Nasavrky mít nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza