1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Faltys rozhodnul jediným gólem o celkovém vítězi


Branky


5

Tento zápas sehrály mužstva z Křižanovic a Nasavrk. Křižanovice v minulé sezóně neprovázely moc dobré výsledky, a tak chtějí letošní sezónu zahrát o něco lépe. To Nasavrky jsou na tom podobně, poněvadž spadly z krajské soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezníček držel svůj tým na hladině, ale ztroskotal na Faltysovi

Do prvního utkání vstoupily oba týmy s velkou chutí a rozvážností, poněvadž ani jeden tým nechtěl udělat nějakou chybu a pustit tak soupeře do vedení. Přesto to byli domácí, kteří byli výrazně nebezpečnější. První rohový kop domácích, který zahrával Faltys našel Jana Pilaře, jenž zakončoval hlavou, ale hostující brankář Řezníček jeho pokus vykryl. V další velké šanci se ocitnul Musil, kterého našel Pecina na zadní tyči, ale z hranice malého vápna trestuhodně přestřelil, ale i tak se domácí brzy dočkali. Jan Pilař dlouhou přihrávkou našel Prokopchuka, který ještě vylepšil pozici pro Faltyse, a ten tváří v tvář hostujícímu gólmanovi zachoval chladnou hlavu a s přehledem skóroval na 1:0. Blízo navýšení byl o pár minut později i Ondřej Pilař, ale jeho přesnou střelu z dvaceti metrů zastavila branková konstrukce. Hosté v prvním poločase mohli děkovat především svému brankáři, díky kterému nebylo skóre vyšší, protože spolupráce Prokopchuk, Faltys zafungovala znovu. Zakončení Faltyse, ale skvěle Řezníček vychytal.

Domácí si pohlídali vedení v utkání

Druhou polovinu utkání začali lépe hosté, poněvadž byli více na balónu, ale do šancí se dostávali sporadicky a pouze ze standartních situací. Po jednom takovém přímém kopu zakončoval Vladimíř Řezníček, ale na první tyči si míč pohlídal domácí brankář Matějka, který si poradil i s dalším zakončením v podání Švadlenky. Domácí si závěr zápasu pohlídali a připsali si tak do tabulky první cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do utkání jsme vstoupili výborně a celý první poločas jsme byli nebezpečnějším týmem. Bohužel delší dobu se potýkáme s problémem dát gól i ze stoprocentní šance, a kdyby bylo skóre po prvním poločase 4:0, tak by se nikdo nedivil. Hosté do druhého poločasu trochu přeskupili řady, drželi míč více na svých kopačkách, ale až na dva nebo tři okamžiky nikterak nebezpeční nebyli. Tři body jsou zasloužené.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: První půle pro nás nebyla nejlepší, ale ve druhé půli jsme se dostali do tlaku a druhou polovinu utkání jsme byli jednoznačně lepší.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] , F. Pecina [-] , J. Pilař [-] - J. Štěpán [-] , O. Pilař [-] , J. Faltys [-] - T. Stryka [-] (79. D. Košárek [-] ) , J. Janeček [-] (69. T. Rejl [-] ) , O. Prokopchuk [-] (90. J. Kantor [-] ) -

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - P. Vykoukal [-] , V. Holec [-] , T. Novák [-] , D. Švadlenka [-] , T. Michek [-] , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] , R. Michek [-] , V. Řezníček [-] , M. Doležal [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - KUTŘÍN Jaroslav, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Křižanovice se postupně zvedají a Nasavrky svým sestupem dojem neudělají. Za mě remíza maximálně 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích